Louis Tomlinson

Tarihler: 30 Haziran 2022 Perşembe ~ 30 Haziran 2022 Perşembe 18:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Öncelikli Dönem - 275.00 TL - Tükendi1. Avantajlı Dönem - 385.00 TL - Tükendi2. Avantajlı Dönem - 550.00 TL (Sınırlı Sayıda)Genel Giriş - 715.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2022 ~ Haz 30, 2022
One Direction’ın üyesi Louis Tomlinson ilk kez İstanbul'da.

Ülkemizde de büyük hayran kitlesine sahip İngiliz-İrlandalı müzik grubu One Direction'ın üyesi Louis Tomlinson solo projesi ile ilk kez ülkemizde!

2020 yılında ilk solo albümünü yayınlayan ve solo kariyerinde de kendisini kanıtlayan Louis Tomlinson, 30 Haziran 2022 tarihinde BITEXEN ana sponsorluğu ve TemaCC & Smiley Strawberry organizasyonu ile ilk kez İstanbul'da KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak.

Louis Tomlinson 2010 yılında katıldığı X Factor'ün yedinci sezonunda dikkati çekti. Nicole Scherzinger önerisi ile kurulan One Direction grubuna dahil oldu ve X Factor yarışmasına böylece devam etti. One Direction yarışmayı üçüncülükle bitirdi.

İlk albümleri Up All Night, 18 Kasım 2011'de piyasaya sürülmüştür. Sonra da 2012 yılında "Take Me Home" adlı albümü çıkarmışlardır. Ardından 25 Kasım 2013'te ''Midnight Memories'' adlı üçüncü stüdyo albümlerini yayınladılar. Daha önceki albümleriyle kırdıkları rekoru bu albümleriyle de bir kez daha kırdılar ve tarihinin en hızlı satılan albümü unvanına bir kez daha sahip oldular. En son olarak 17 Kasım 2014'te ''FOUR'' adlı dördüncü stüdyo albümlerini yayınladılar.

FOUR albümünün Deluxe versiyonu iTunes'da 67 ülkede #1 numaraya yerleşti. 31 Ocak 2020 tarihinde, yayınladığı ilk solo albümü Walls, 50 ülkenin iTunes listesinde 1 numaraya ulaştı.


Sık Sorulan Sorular

1- Biletler kategorize edildi mi?
Hayır. Sanatçı ve Organizatör ortak kararı olarak tek tip kategorili biletler satışa sunuluyor. VIP, sahne önü gibi seçenekler bulunmuyor.

2- Konser için yaş sınırı var mı? 18 yaşın altındakiler için ebeveyn refakati zorunlu mu?
Hayır, konser hayranların katılımını kolaylaştırmak için herhangi bir yaş sınırı olmadan gerçekleşecek.

3- Konsere su/meşrubat veya yiyecek götürebilir miyim?
Hayır, konser alanı tüm ihtiyaçlarınızı etkinlik alanından çıkmadan karşılayabilmeniz için  yiyecek içecek standları olacak. Dışarıdan yiyecek içecek kabul edilmeyecektir.

4- Alana ne zaman girebiliriz ve etkinlik kaçta biter?
Kapı açılış saati 18:00’dır. Etkinliğin en geç 00:00’da sona ermesi öngörülmektedir.

5- Binlerce insanın kategorisiz olarak alana düzenli girişi sağlanabilecek mi?
Yeterli sayıda bilet kontrol ve bilet kesme personeli ile kapı açılış saati sonrası uzun kuyruklar oluşmadan düzenli ve hızlı bir şekilde alım gerçekleşecek, bu saate kadar da özel güvenlik şirketi desteğiyle sıralarda düzensizlik yaşanması engellenecektir.

6- Konserde açılış sanatçısı olacak mı?
Hayır, konser günü yalnızca Louis Tomlinson’ın  sahne alacaktır.

7- Konser alanında tuvalet var mı?
Evet, alanın kendi tuvaletleri dışında kalabalığın ihtiyacına göre mobil tuvaletler kurulacaktır.

8- Konser yaklaşık kaç saat sürecek?
Sanatçı setlistine bağlı olarak değişecek ancak turun diğer konserlerinde olduğu gibi 90 dakika (+/-15 dakika) sürmesi bekleniyor.

9- Konser alanına Pride bayrağı, çeşitli pankartlar gibi materyaller ile girebilir miyim?
Evet, yasaklı maddeler alan web sitesinde yer alıyor. Kesici, delici, patlayıcı maddeler haricinde pek çok materyale izin var.

10- Louis’nin tekrar Türkiye’ye bir tarih eklemesi mümkün olur mu?
Her şey talep yoğunluğuna bağlı!

Bilet Fiyatları:

Öncelikli Dönem - 275.00 TL - Tükendi1. Avantajlı Dönem - 385.00 TL - Tükendi2. Avantajlı Dönem - 550.00 TL (Sınırlı Sayıda)Genel Giriş - 715.00 TL -

Önemli Notlar:

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Her yaştan katılımcı bilete tabidir.- 18 yaş sınırı yoktur.- Kimliği/Ehliyeti/Pasaportu yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.- Etkinliğe dışarıdan getirilecek yiyecek veya içecek getirmek yasaktır.- Sürdürülebilirlik adına tek kullanımlık plastikler etkinlik alanında minimum şekilde kullanılacaktır.- Satın alınan biletlerde iade ve değişiklik yapılamamaktadır.- Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.- Etkinlik alanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı, Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girmek yasaktır.- Etkinlik alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer v.b. şeyler sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.- Etkinlik alanında özel araçlar için otopark hizmeti verilmeyecektir.- Etkinlik alanına giriş yapıldıktan sonra çıkış yapılması halinde tekrar giriş yapılamamaktadır. Tekrar giriş yapılabilmesi için bilet satın alınması gerekmektedir.- Etkinlik alanı, engelli erişimi için zorluklar içermektedir. İhtiyaç durumunda lütfen bizimle önceden iletişime geçiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT