Louis Winsberg&Victor Espinola

Louis Winsberg&Victor Espinola

Tarihler: 10 Ekim 2022 Pazartesi ~ 10 Ekim 2022 Pazartesi 10 Ekim 2022 18:00

Yer: Yedikule Hisarı

Ücret: Protokol 650.00 ₺ - 1. Kategori 500.00 ₺ - 2. Kategori 350.00 ₺ - 3. Kategori 250.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Yedikule Meydanı Sk. No:9 Fatih İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2022 ~ Eki 10, 2022
**LOUIS WINSBERG** Fransa'da synth gitarı kullanan ilk kişilerden biri olan Louis Winsberg; melodi, armoni ve tını araştırmalarına çok bağlıdır. Etnik müziğe ve ritmik yönüne çok ilgi duyan sanatçının Jean-Pierre Como ve Paco Sery ile 1984 yılında tanışması sonucu birlikte 9 albüm, 3 klip,Fransa'da ve yurtdışında sayısız turneye çıktığı Sixun grubunun kurulmasıyla sonuçlandı. https://www.youtube.com/watch?v=LzdeCac85VE **VICTOR ESPINOLA** Dünya Müziği Ustası Sanatçı Victor Espínola'yı izleyerek, aydınlanma ve gizem ikileminde ritmik bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Espínola bir muamma. Anavatanının kültürel bir amblemi olan Paraguan Arp'ı kullanır ve onu melodik bir fenomene dönüştürür, kültürleri, çağları ve türleri aşan bir müzik yaratır. Victor, on beş yıldan fazla bir süredir ikonik müzisyen ve besteci Yanni ile birçok turda özellikli bir sanatçı olarak seyahat eden dünya çapında ünlü bir virtüözdür. Victor'un yetenek yelpazesi sadece arp ile sınırlı değil, gitar ve vokalde de aynı derecede büyüleyici. Bir besteci ve kayıt sanatçısı olarak başarılı çalışmaları, orijinal müzik ve notalar yaratması, onu dünya çapında sanatçılar, topluluklar ve senfoni orkestraları ile aranan bir işbirlikçi yapıyor. https://www.youtube.com/watch?v=BIMTQ5EBmRg **Etkinlik Kuralları:** Bilet alan kişi , yağmur riski olması durumunda , konserin tarih değişikliği olması ve konser tarihinden itibaren 3 gun içerisinde gercekleşmesi halinda bilet iadesi yapamayacağını bu bileti alırken beyan ve kabul eder. Organizator kapıda bilet alan kimseyi içeri almama hakkını saklı tutar . 14 yaşından küçükler giremez . Elegant Dress Code geçerlidir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Protokol 650.00 ₺

1. Kategori 500.00 ₺

2. Kategori 350.00 ₺

3. Kategori 250.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT