Lounge FM 96 Presents: Gilles Peterson

Tarihler: 15 Kasım 2013 Cuma ~ 15 Kasım 2013 Cuma 23:00

Yer: Propaganda

Ücret: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. Suriye Psj. No:166 – 10 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2013 ~ Kas 15, 2013

Downtempo efsanesi Gilles Peterson ve 'Daydreaming' albümünü Sony Müzik katkılarıyla henüz yayınlayan rafine müzikseverlerin favori radyosu Lounge FM 96'nın kurucularından Can Tanca, Propaganda kabininde buluşuyor.

Rafine müzikseverlerin vazgeçilmez radyosu Lounge FM 96, Propaganda'da hafızalara kazınacak bir geceye imza atıyor. Eklektik müzik zevkiyle herkesi kendine hayran bıraktıran yarı Fransız, yarı İsviçreli efsanevi DJ Gilles Peterson kabini ele geçiriyor; Daydreaming programıyla bir kült haline gelen ve aynı adı taşıyan ilk compilation albümünü henüz yayınlayan Can Tanca ise geceye ev sahipliği yapıyor.

Çalışmalarına Londra'da devam eden ve Acid Jazz, Talkin' Loud ve Brownswood Recordings plak şirketlerinin kurucusu olan Peterson, korsan bir radyo kurarak başladığı kariyerine, 90'lı yıllarda Erykah Badu, Roni Size ve Jamiroquai gibi kaydadeğer isimlerle yaptığı projelerle devam etti. Modern cazın ve eskiyle yeniyi harmanlayan inovatif sound'ların vaadettiklerini keşfetmeye kendini adayan başarılı prodüktör, sıradan bir DJ'den ziyade, müziğe yön veren bir öncü olarak kabul ediliyor. Bu özel gecenin ilk konuğuysa, tanınmış DJ Yakuza.

Lounge FM 96 Presents: Gilles Peterson (Brownswood Recordings, UK) + Daydreaming w/ Can Tanca Release Party
Warm-up: Yakuza

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT