Love İstanbul

Tarihler: 22 Ocak 2020 Çarşamba ~ 22 Ocak 2020 Çarşamba 22 Ocak 2020 19:30

Yer: Çırağan Palace Kempinski

Ücret: 1. Kategori - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2020 ~ Oca 22, 2020
Dünyada 50. yılını kutlayan Time Out’un global projesi; New York, Londra, Tokyo, Lizbon ve Paris’in ardından İstanbul’u ele geçiriyor.

İstanbulluların oylarıyla şehrin çok sevilen, gizli kalmış veya keşfedilmeyi bekleyen yeme-içme, kültür sanat mekanlarını, dükkanları ve tarihi hazinelerini onurlandırdığımız Time Out Love İstanbul ödül töreni partisi 22 Ocak 2020 Çarşamba günü Çırağan Palace Kempinski’nin büyüleyici atmosferinde gerçekleşiyor.

“İstanbul’u seviyorum çünkü…”

İyi müzik ve geceye özel hazırlanan lezzetlerin bir arada sunulduğu bu unutulmaz gecede, Love İstanbul’un keşif haritasıyla şehrin dört bir köşesini yeniden keşfedeceksiniz. 

Çırağan Palace Kempinski’nin büyüleyici atmosferinin sizi karşılayacağı bu özel gecenin bilet fiyatına tüm yiyecek ve içecekler de dahil!

Yapı Kredi World’e özel Time Out Love İstanbul bilet alımlarında %20 indirim! Üstelik 6 taksit fırsatıyla! Kampanyaya Yapı Kredi Worldcard’lar ile birlikte, Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar, ebeveynlerinin refaketinde olsa dahi etkinliğe kesinlikle alınmamaktadır.- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.- Dress Code – Smart Casual- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Hiçbir koşulda bilet iadesi yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT