Lukas Vondracek - İstanbul Resitalleri

Tarihler: 19 Ocak 2012 Perşembe ~ 19 Ocak 2012 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi - the Seed

Ücret: 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42, 34467 Emirgan İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 323 60 50 - 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2012 ~ Oca 19, 2012

İlk konserini 4 yaşında veren Lukáš Vondráček harika çocukluktan, harika bir genç piyaniste dönüştüğü bu yıllarda dünyanın en önemli orkestralarına birbiri ardına konuk oluyor. Resitalleri dolup taşıyor. İnternette video kayıtları binler tarafından izleniyor.

Vondráček, Çek Filarmoni Orkestrası ile Ashkenazy yönetiminde verdiği ilk konserinin ardından seslendirdiği Prokovief, Rachmaninov, Mendelssohn and Dvorak piano konçertoları ile dünya çapında ses getirdi. Son dönem programında Concertgebouw konseri de bulunan Vondráček, Viyana Senfoni ile de sahneye çıktığı gibi Queen Elizabeth Hall, Southbank International Piano Series resitali ile Londra’da müzik eleştirmenleri tarafından coşku ile karşılandı.

Philharmonia Orchestra, Royal Liverpool Orchestra. St Petersburg Philharmonic, Flemish Radio Orchestra, Deutsches Symphonie-Orchester Berlin, Iceland, Dallas ve Cincinnati Symphony orkestraları, NHK Symphony Japan, Bournemouth Symphony Orchestra, Gulbenkian Orchestra, Royal Scottish National Orchestra, Orquesta Sinfónica de Castilla y León, BBC Philharmonic, Cedar Rapids Symphony. West Australian Symphony Orchestra, Sydney Symphony, Orquestra Sinfonica do Estado de Sao Paulo, NDR Symphony Orchestra Hamburg gibi dev orkestralar ile çalıyor. Vondráček, Dvorak ve Janacek, Smetana, Slavisky or Novak gibi Çek bestecilerin eserlerine resitallerinde yer veriyor.

Resital başlama saatinde kapılar kapanır. Geç kalanlar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.
İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT