Lura

Tarihler: 15 Haziran 2010 Salı ~ 15 Haziran 2010 Salı - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Modern

Ücret: Tam: 67,50 TL, Avea İnd: 55,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Antrepo No:4 Karaköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 334 73 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2010 ~ Haz 15, 2010

“AVEA ile SIRA DIŞI MÜZİĞİN SESİ ISTANBUL’DAN YÜKSELIYOR!!
Dünya Müziğinin Devleri Müzik Severlerle Buluşuyor

Türkiye’nin en çok konuşturan operatörü Avea, “Dünya Müziğinin Sıra Dışı Sesi” projesiyle dünya müziğinin önemli seslerini Istanbul’un en muhteşem mekanlarında müzik severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

“Avea ile Dünya Müziğinin Sıra Dışı Sesi” kendi kültürlerinden kopmadan dünya çapında üne kavuşmuş sanatçıları müzikseverlerle buluşturuyor. Gelenekselle moderni, yerelle küreseli harmanlayan, doğuyla batıyı tanıştıran usta isimler Mayıs ve Haziran ayları boyunca İstanbul’u sıra dışı müziğin sesiyle büyüleyecek.

Müziğin evrenselliğini kanıtlayan, sınırları kaldıran, dünyaca ünlü isimler Alim & Fargana Qasimov, Gypsy Queens & Kings, Lura ve Mor Karbasi etkinlik kapsamında İstanbul’un büyülü mekanlarında konser verecek.

Lura – Avea konserleri, Dünya Müziğinin Sıra Dışı Sesi

Capo Verde`nin hasret, aşk, deniz tuzu, müzik kokan kıyılarından, portekizce konuşan, muhteşem bir gülümsemeye sahip olan ve olağanüstü dans eden yeni bir isim yükselir. 2004’te çıkardığı "Di Korpu ku Alma" (Ruhtan ve Bedenden Gelen) albümü 2005 BBC dünya müzik ödüllerine aday gösterilen ve bütün dünyanın dikkatini üzerine çeken Capo Verde’nin yeni soluğu Lura, spor okulunda öğrenciyken, ünlü şarkıcı Juka’dan aldığı bir davetle müzik dünyasına girer ve Cesaria Evora’nın ayak izlerini takip ederek, başarı basamaklarını hızla tırmanmayı başarır. İngiliz Independent gazetesinin hakkında "uluslararası kariyeri hız kazanmaya başladığı anda, stadyumları doldurup taşıracak" yorumunu yaptığı sanatçı, hep Lizbon’da yaşamış ve 21 yaşına kadar doğduğu yere ayak basmamış olsa bile atalarının topraklarına çok bağlı ve kökleriyle gurur duyuyor. Lura’nın müziği nesiller arasında bir köprü oluşturuyor.
Sanatçı, yakın zamanda Paris Olympia, Berlin Tempodrom ve Hamburg Music Halle’de Cesario Evora ile konserler verdi. Daha çok dans müziği içeren birinci albümünden sonra çıkardığı "Di Korpu ku Alma" ve ardından gelen ve 2006 kasımda çıkan son albümü “M’bem di Fora” (Uzaklardan Geldim) ile müzik dünyasını şaşırtan sanatçı, sahnedeki sempatik tavırları ve dansıyla seyircilerin gönlünde taht kuruyor.
www.luracriola.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT