Luz Casal

Tarihler: 23 Şubat 2011 Çarşamba ~ 23 Şubat 2011 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 1. Kategori: 156,00 TL - 2. Kategori: 117,50 TL - 3. Kategori: 78,50 TL -Tüm Avealılara %20 indirimli

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu, Sultanahmet İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2011 ~ Şub 23, 2011

Luz Casal – Luz Casal- Avea Dünya Müziğinin Sıradışı Sesi Konserleri

spanya Asturias doğumlu sanatçı, gençlik yıllarında hayallerinin peşine düşerek Madrid’e taşınıp sahne tozunu solumaya başlar. Müzikallerde yer alan, çeşitli orkestralarda şarkı söyleyen Luz Casal, 1980 yılında yayınladığı ilk single çalışmasıyla (El Ascendor) Eleştirmenler Özel Ödülünü kucaklar. İki yıl sonra yayınlanan ilk albümü de ispanyol müzik arenası için yeni bir tarz doğurur.

Albümdeki Eres Tu (Sensin) adlı şarkısındaki rock özüyle müziğinin çeşitliliğiyle heyecanlandırır. 1989 yılında yayınlanan beşinci albümündeki şarkılar, ispanyol müziğinin en önemlileri arasında gösterilir.

Bu noktada ünlü yönetmen Pedro Almodovar’ın teklifiyle Tacos Lejonas (Yüksek Topuklar) filminde bir Agustin Lara klasiği Piensa En Mi (beni Düşün) şarkısını söyleyince uluslarası üne kavuşur. 2002 yayınladığı Con Otra Mirada (Başka Bir Bakışla) albümüyle uluslararası prestijini Fransa ve İspanya dışına taşımaya karar veren sanatçı, tarzını daha evrensel şarkılara yöneltmeye başlar.2007 yılında, web sitesinde kanser olduğunu duyuran Casal, kanserle savaşırken tedavinin ortasında ünlü Glastonbury festivaline katıldı.

Hastalığı yenip iyileştikten sonra kemoterapiye gönderme yaptığı Vida Toxica (Zehirli Hayat)albümündeki Se Feliz (Mutlu Ol) kariyerinin yeni hit şarkısı oldu.

Sanatçının, Fransa ve İspanya’da bir numara olan, yepyeni albümü La Pasion (Tutku) Latin Amerikanın en büyük şarkılarına yolculuk yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT