M83

Tarihler: 26 Haziran 2016 Pazar ~ 26 Haziran 2016 Pazar 28 Haziran 2016 21:30

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: Ön Satış (5 Mayıs'a kadar)Tam 75.00 TL Öğrenci 55.00 TL Genel Satış Tam 90.00 TL Öğrenci 70.00 TL Kapıda Tam 100.00 TL Öğrenci 75.00 TL - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2016 ~ Haz 26, 2016
Sahne Üstü Ayakta Konser

Elektronik müzik sahnesinin en heyecan verici projelerinden biri olan M83, 28 Haziran 2016'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi sahnesinde!

Ön Grup: Ah! Kosmos


Otoriteler tarafından müzik dehası olarak tanımlanan Anthony Gonzalez'in önderliğinde, bugüne kadar 6 stüdyo albümü yayınlayan, bu albümlerden Midnight City, We Own The Sky, Kim & Jessie ve Don't Save Us From The Flames gibi hit şarkılar çıkaran M83, electro pop müziğin günümüzdeki en önemli temsilcilerinden biri. 80'lerden ilham alan, bu ilhamla synthesizer ve canlı enstrümanların altyapısını oluşturduğu şarkılar üreterek, geçmiş ve geleceği birleştiren güncellikte bir müzik icra eden M83, son olarak Hurry Up, We're Dreaming isimli stüdyo albümüyle büyük başarı kazandı.

Gossip Girl, Divergent, The Fault In Our Stars ve The Vampire Diaries gibi büyük prodüksiyonlu dizi ve filmler, soundtrack'lerinde M83 şarkılarını kullandılar. Bu durum, 2013 yılında kendi zirvesine ulaştı. Yönetmenliğini Joseph Konsinski’nin üstlendiği, başrollerinde Tom Cruise, Morgan Freeman ve Olga Kurylenko'nun yer aldığı dev bütçeli bilim kurgu filmi Oblivion'ın soundtrack'leri Anthony Gonzalez tarafından bestelendi. Gonzalez'in kardeşi Yann Gonzalez'in yönettiği 2013 tarihli film You and The Night'ın müziklerinde de M83 imzası vardı...

Dünyanın her köşesini kapsayan turnelerle popülaritesini çok daha fazla arttıran, tıpkı Anthony Gonzalez’in dediği gibi "Yetişkinler için rüyalar üreten" M83, hem görsel, hem de işitsel bir şölenden farksız canlı performansıyla 28 Haziran'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi sahnesinde olacak. 

Bu yıl içinde yayınlanması beklenen yeni M83 albümünden şarkılar duyma şansını yakalayacağınız bu eşsiz electro pop deneyimini sakın kaçırmayın!

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlik ayakta gerçekleşecektir.- Kapı Açılış 19:30- Ön Grup 20:30- M83 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT