Mabbas: Constant Sorrow

Tarihler: 20 Eylül 2019 Cuma ~ 20 Eylül 2019 Cuma 20 Eylül 2019 23:59

Yer: %100 Studio

Ücret: - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2019 ~ Eyl 20, 2019

Türkiye'nin en deneyimli DJ'lerinden Mabbas; güçlü ritimlerin hakim olduğu karanlık ve dinamik techno tonlarını benimsediği, elektronik müziğin hem güncel hem de saklı kalmış isimlerin parçalarından oluşan setleriyle tanınıyor.

Türkiye'yi ziyaret eden birçok önemli isimden önce ve sonra unutulmaz performanslara imza atan DJ, bu kez klasikleşmiş türler arası eklektik geçişini bir kenara bırakarak, “Sad Techno” konsepti altında seyirciyi derinden etkileyecek bir setle unutulmaz bir geceye imza atacak. Freud’un Nostalji okuması üzerinden gidersek “Özlenen, kucaklanmak istenen ideal bir geçmiş” kavramını notalara dökecek Mabbas, “All Night Constant Sorrow Electronica” ile 20 Eylül’de Neue! Step kapsamında %100 Studio’da setin başına geçecek.

Light & Visuals By Sadık Avcı

minimal + deep tech + techno + electro

*Neue! Step kapsamında bilet alan tüm misafirler Mabbas – All Night Constant Sorrow Electronica etkinliğe ücretsiz katılma hakkına sahiptir.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Neue! Step kapsamında bilet alan tüm misafirler Mabbas – All Night Constant Sorrow Electronica etkinliğe ücretsiz katılma hakkına sahiptir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT