Maceo Plex

Tarihler: 10 Mayıs 2019 Cuma ~ 10 Mayıs 2019 Cuma 10 Mayıs 2019 23:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Backstage - 375.00 TLGenel Satış 195.00 TLBackstage - 300.00 TL Tükendi2.Erken Dönem - 150.00 TL TükendiErken Dönem - 120.00 TL Tükendiİki Etkinlik Kombine (Christian Löffler)  – 200 TL Tükendi Aynı Geceye Bir Etkinlik Daha (Christian Löffler)– 50 TL Tükendi - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2019 ~ May 10, 2019

Kuşkusuz dans müziğinin en önemli isimlerinden biri olan Maceo Plex 20 yılı aşkın bir süredir devam ettirdiği çok yönlü ve cesur bir yaratıcı güce sahip kariyerini sergilemek için Zorlu PSM’de olacak!

23:00 Havantepe
01:00 Maceo Plex
04:00 Mabbas

Maetrik olarak bilinen mekanik uzaylının devrelerinin derinliklerinde ruh olarak adlandırılabilecek şeye benzer, sinaptik dağılımların oluşturduğu karmaşık bir ağ bulacaksınız. Uzaylının her hareketini yönetip yönlendiren bu ruh nihayet yüzeye çıkmaya başladı. Adı Maceo Plex. Böyle bir varlığın meydana gelmesinin sebebi ise duygulara, gezegenler arası eğlenceye olan ihtiyaçtır. Biz insanlar bu ihtiyacı insanlığın en temelindeki duyguda köklenmiş bir his olarak algılarız. Maceo Plex dünyaya duygu ve funk aşılama ihtiyacını yerine getirmeye çalışıyor ve oldukça üretken olduğunu şimdiden kanıtladı. Crosstown Rebels plak şirketi için derin ve tuhaf ses mühendisliği çalışmalarıyla şekillendirilmiş “Life Index” albümünün tamamıyla Maceo Plex eşliğindeki gece galaktik boyutlara ulaşacak.

Maceo’nun arkasındaki evrimsel süreci açıklamak için 1993’e, yaratıcılığının başlangıcına geri gitmeliyiz. Başlangıçta… ürettiği titreşimler ses ve müzikle sonuçlanan vinil diskleri tutmak için tasarlanmış daire biçiminde bir çift nesne Maceo’nun ilgisini çeker. Kısa süre sonra, 90'lı yılların ilk dönemindeki rave kültüründe kendisine hızla popülerlik kazandıran tekno, elektro ve house müzik karışımları icat etmeye başlar. Fakat 1997’de, Model 500, Kenny Larkin, Idjut Boyz, Convextion ve daha birçok modern funk teorisyeninin müziklerinin ağır etkisi altındaki Maceo ilk müzik bestelerini oluşturmak için düğme ve tuşlara sahip donanım mödülleriyle deneyler yapmaya başlar. Tekno ve elektronun seslerinden etkilenen Maceo, daha sonra Mariel Ito ya da Maetroik gibi çeşitli isimlerle bilinen teknolojik açıdan gelişmiş bir varlığa dönüşür.

Treibstoff, Dumb Unit, Cocoon, Audiomatique, Modern Love, Mothership gibi etiketler altında yıllar süren üretken çalışmalardan sonra Maceo (diğer adıyla Maetrik) dünyayı gezerek Rex, Cocoon, Fabric, Womb gibi en iyi gece kulüplerinden bazılarında çalmıştır.

Bu derin değişim Maceo Plex’i Amerika’daki karmaşık ve karanlık hayattan çıkarıp şimdiki merkez üssü Valencia (İspanya)’ya taşımıştır. Buranın güneşli ve sakin ortamı Maceo’nun müziğinde çok belirgin olan uzun içsel yolculukları için epey faydalı olmuştur.

Parliament Funkadelic, Moodymann, Atjazz, Isolee ve Luomo’nun muhteşem müziklerine çekilen Maceo, nihayet dönüşümünü tamamlamış ve Sirius yıldızından bile daha parlak bir şekilde, rengarenk ışığını yepyeni müzikal çıktılarıyla yansıtmaktadır.

2010’un sonunda ileri görüşlü Crosstown Rebels plak şirketi tarafından piyasaya sürülen Maceo’nun “Vibe Your Love” isimli single’ı, Wolf & Lamb klanından Zev'in ağır funk remikslerini içermektedir. 2011 ise, Maceo’nun bugünkü duygu dolu enerji topuna dönüşümünün kaydı niteliğindeki ilk uzunçalar albümü “Life Index” piyasaya sürülmüştür.

Albüm, bir kez deneyimlendiğinde Maceo Plex’in duyumsal katmanları altında sahip olduğu çok yönlülüğün seviyesini açıkça ortaya koyacak ve dünya, Maceo’nun dünya dışı house müziğinin asıl vizyonunu anlayacaktır.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Etkinlik sahne üstü ayakta olarak gerçekleşecektir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- 10 Mayıs tarihinde, Turkcell Sahnesi’nde düzenlenecek Maceo Plex ve Studio’da düzenlenecek Christian Löffler konserlerinin her ikisine de giriş hakkına sahip olmak için, “İki Etkinlik Kombine” kategorisinden bilet satın alınabilir.- Maceo Plex etkinlik biletine sahip olan misafirlerimiz, fiyat farkı vererek, Maceo Plex etkinliğinin kendi satış sayfasında bulunan “Aynı Geceye Bir Etkinlik Daha” kategorisini seçerek Christian Löffler konserine de bilet satın alabilirler. “Aynı Geceye Bir Etkinlik Daha” bileti tek başına etkinliğe giriş hakkı vermez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT