MadenÖktemErsönmez

Tarihler: 27 Şubat 2020 Perşembe ~ 27 Şubat 2020 Perşembe 27 Şubat 2020 21:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Masa - 69.50 TL Ayakta Tam - 58.00 TL Ayakta Öğrenci - 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2020 ~ Şub 27, 2020
MadenÖktenErsönmez 27 Şubat'ta Salon İKSV'de!

KİM?

Sarp Maden, Alp Ersönmez ve Volkan Öktem’in modern caz üçlüsü

NE YAPTI?

İstanbul müzik aleminin vazgeçilmezleri arasında yer alan bu üç usta, doğaçlamalarıyla dünya caz sahnelerinin tozunu atmakla kalmadı, pop müziğe de karakter kattı. İlk solo albümü ‘Bence’yi 2008 yılında yayımlayan yetenekli gitarist Sarp Maden’in Ali Perret, Yahya Dai, Erkan Oğur ve Ercüment Ateş’ten oluşan Acid Trippin’, Genco Ari’li Quartet Muartet ve Çağlayan Yıldız’lı Trio Mrio gibi beraberlikleri var. İlhan Erşahin’in İstanbul Sessions’ının üyesi Alp Ersönmez bir caz duayeni olmanın yanında Tarkan’ın basçısı, Erik Truffaz’dan Wax Poetic’e, Thievery Corporation’ın Karina Zeviani’sından Clark Gayton’a dünya starlarıyla stüdyoya girmiş bir müzisyen. Müzik hayatına 11 yaşında İzmir’de askeri müzisyenlerle davul çalarak başlayan Volkan Öktem ise, Sezen Aksu’dan Nilüfer’e 100’ün üzerinde albüme imza atmış, Sertab Erener ve Tarkan’la turlamış, bir yandan Laço Tayfa’yı kurup festival festival dolaşmış çok yönlü bir sanatçı. MadenÖktemErsönmez, trio olarak ilk defa kaydettikleri 'MÖE' albümünün tanıtımı kapsamında 2017’de Salon’da sahne almış, karşılıklı etkileşime açık performansları, kalıplara tabi kalmadan ürettikleri besteleri ve zengin melodileriyle hepimizi kendilerine hayran bırakmıştı.

NASIL?

Caz yatağında marine edilmiş rock, drum’n bass, punk, noise, elektronik ve ambient.

- Bu etkinlik'te 18 yaş sınırı vardır. - Yeni üyeliklerde Mavi Lale Kart, 2019-2020 sezonunda Salon İKSV’de sınırlı sayıda 1 bilet alana 1 bilet hediye hakkı sağlıyor. 1+1 kampanya kapsamında Mavi Lale Kart üyelik bedeli 190 TL’dir. Gezgin Salon konserleri ise kampanyaya dahil değil. Ayrıntılı bilgi için info@lalekart.org adresine e-posta gönderebilir veya web sitesinden ziyaret edebilirsiniz.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez. - Sınırlı sayıda öğrenci biletleri sadece İKSV gişesinden öğrenci kimliği ibrazı ile satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT