Mahsa Vahdat ve Coşkun Karademir

Tarihler: 09 Ekim 2018 Salı ~ 09 Ekim 2018 Salı 09 Ekim 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 85.00 TL 2. Kategori - 55.00 TL 3. Kategori - 35.00 TL 60 yaş üstü bileti - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2018 ~ Eki 9, 2018
The Secret Ensemble projesi ile uzun bir süre konserlerinde dinleyicilerine eşsiz anlar yaşatmış olan ikili, şimdi ise yepyeni bir müzikal anlayışın üretimi olan Endless Path ile ilk kez dinleyicilerinin huzuruna çıkıyor.

“Endless Path – Sonsuz Yol”

Eşlik Saz Sanatçıları:
Özer Özel (yaylı tanbur)
Ömer Arslan (perküsyon)
Mehdi Teimoori (ney)

Mahsa Vahdat ve Coşkun Karademir’in ikinci kez bir araya geldiği Endless Path projesi, Mevlana ve Yunus Emre şiirlerinin, Norveç/Oslo’da bulunan ressam Emanuel Vigeland’ın (1875-1948) güzel mozolesinin duvarlarında yankılanmasıyla hayat buldu. Tamamen karanlık bir ortamda ve 14 saniye uzayan essiz bir ambiyans eşliğinde kaydedilen eserler, 2017’de tüm dünyada yayınlandığından beri müzik otoriteleri tarafından sıra dışı bir kabul gördü. 

The Secret Ensemble projesi ile uzun bir süre konserlerinde dinleyicilerine eşsiz anlar yaşatmış olan ikili, şimdi ise yepyeni bir müzikal anlayışın üretimi olan Endless Path projesi ile ilk kez dinleyicilerinin huzuruna çıkıyor. 

Mahsa Vahdat ve Coşkun Karademir büyük yankı uyandıran çalışmanın ilk konserini İstanbul Cemal Reşit Rey’de gerçekleştirecek. Türk kültürünü medeniyet yolunda mayalayan Mevlana Celalettin Rumi ve mısralarıyla hala gönlümüzü imar eden, bizi inşa eden, Tevhidin dili Yunus Emre şiirlerinden oluşan konserde siz müzikseverler unutulmaz lezzetleri CRR’de bulacaksınız.

Mahsa Vahdat
1973 Tahran doğumlu, İranlı vokal ve müzisyendir. Sanatçı etkileyici sesinin yanı sıra def, piyano ve sitar çalmaktadır. Kendisi gibi vokalist ve müzisyen olan kardeşi Marjan Vahdat, birçok eserinde ve konserlerde Mahsa’ya eşlik etmektedir. 2010 yılında Freemuse Ödülü’nü alan sanatçının düet albümleri de dahil sekiz albümü vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT