Makine

Tarihler: 23 Aralık 2011 Cuma ~ 23 Aralık 2011 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Bronx

Ücret: Ayakta - Tam: 23.00 TL Student: 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2011 ~ Ara 23, 2011

Vokal & Media: Can Uzunallı
Davul & Media: Ozan İnam
Bas Gitar: Çağdaş Akdoğan
Gitar: Özgün Akay

2006 yılında İzmir’de kurulan ve aynı yıl 11. Roxy Müzik Günleri’nde üçüncülük ve Yüxexes Jüri Özel Ödüllerini kazanan grup 2007 yılında Dream Theater, OSI, Chroma Key gibi önemli projelerde yer alan Kevin Moore ile ön prodüksiyon aşamasını gerçekleştirdi.

2009 yılında albüm habercisi ‘Üzgün’ isimli videoları büyük beğeni toplarken aynı zamanda MySpace Türkiye tarafından seçilen yılın en iyi 9 videosu arasında da kendine yer bulmayı başardı. Grup oldukça titiz bir çalışma sürecinden sonra miks ve masteringi de kendilerine ait 12 besteden oluşan ilk albümlerini 2010 yılında Favela Records & Fabrika Müzik etiketiyle dinleyicilerin beğenisine sundu.

Makine, 2010'da çıkan ilk albümü “Makine" ve albümün ilk videosu 'Üzgün'ün ardından, grubun vokalisti Can Uzunallı’nın askerlik görevi sebebiyle, kısa bir süre için çalışmalarına ara vermişti. Eylül ayı sonunda yenilenmiş kadrosu ile hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanan İzmirli grup; yeni konserler ile dinleyicileriyle yeniden bir araya geliyor. Ekim ayında yoğun bir konser temposuna girecek olan Makine, diğer yandan albümün en güçlü parçalarından birine çekilecek yeni video için hazırlıklarını sürdürüyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 21:30
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT