Maksim Mrvica

Maksim Mrvica

Tarihler: 20 Mart 2019 Çarşamba ~ 20 Mart 2019 Çarşamba 20 Mart 2019 19:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 116.50 TL 2. Kategori - 86.50 TL 3. Kategori - 66.50 TL 60 yaş üstü bileti - 46.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2019 ~ Mar 20, 2019
Dünyanın en başarılı Hırvat müzisyenlerinden piyanist Maksim Mrvica, İstanbul’a geliyor.

Saniyede 16 nota çalabilen, dünyanın en hızlı parmaklarına sahip ve en çok satan klasik - crossover piyanisti Maksim Mrvica, New Silk Road ile Sydney, Seul, Pekin, Şangay gibi pek çok şehirde verdiği ve biletlerin tümünün tükendiği konserlerin ardından, 20 Mart’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda olacak.

Maksim New Silk Road /Yeni İpek Yolu albümünün dünya lansmanı için 3 kıtada 60’ın üzerinde şehrin yeraldığı dünya turnesi kapsamında İstanbul’da olacak.

20 Mart’ta Türk seyircisi bu özel sanatçıyı sahnede Fındıkkıran, All Of Me (John Legend), Clocks (Coldplay), 'Game Of Thrones’ tema müziği ve son albümünden çeşitli eserleri icra ederken dinleme fırsatını yakalayacak. Sanatçı konserde daha önceki albümlerinde yeralan 'Flight Of The Bumblebee', ‘Exodus’, 'The Godfather’ gibi parçaların yanısıra çeşitli klasik eserlere de yer verecek. 
Dünyaca meşhur piyano dâhisi Maksim’i Türkiye'de nadir dinleme fırsatını kaçırmayın.

Maksim Mrvica
Erken yaşta yeteneği belli olan sanatçı hem Hırvatistan Ulusal Yarışması hem de Fransa’daki Rubinstein Piyano Yarışması’nda birinci olduktan sonra Budapeşte’deki Franz Liszt Müzik Akademisini ve Paris’te Alexander Skrjabin Konservatuarını bitirmiştir.

EMI’den çıkardığı “Piano Player” albümü 4 milyondan fazla satmış, Hong Kong’ta iki kez Platin, Singapur’da Altın Plak almıştır. Japonya’ya yaptığı 20 şehirlik turne uluslararası bir sanatçının ülkede gerçekleştirdiği en büyük turnedir. Bu turnenin başarısının ardından Moskova Filarmoni Orkestrası’ndan solist olarak davet almıştır. Ayrıca Polonya Chopin Society sanatçıyı Chopin’in doğumunun 200. yıldönümünde konser vermesi için Varşova’ya davet etmiştir. Klasik müzik ve film müziklerinden, pop ve elektronik müziğe, müzik türleri arasındaki sınırları yıkan Maksim, sadece klasik müzik dünyasıyla sınırlı kalmayıp daha geniş ve çeşitlilik gösteren seyirci kitlesine ulaşmaktadır.Olimpiyatlar Oyunlarının resmi müzik albümünde sanatçıya yer verilmiş, ayrıca MTV “Yılın En İyi Crossover Albümü” ödülü almıştır. 

Mrvica, Johnny Legend’ın ‘All of Me’ parçasını tekrardan yorumlamış ve bu icrası Billboard Hot 100’de Pharrell Williams’in ünlü parçası “Happy”yi tahtından indirerek yerine birinciliğe yükselmiş ve 10 hafta birinci kalmıştır. Bu parça aynı zamanda ABD’de 4 milyondan fazla satarak ülkede 2014’ün en çok satan ikinci eseri olmuştur.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT