Maktub by Satori

Tarihler: 01 Aralık 2019 Pazar ~ 01 Aralık 2019 Pazar 01 Aralık 2019 04:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: VIP - 500.00 TL Standart - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2019 ~ Ara 1, 2019
Maktub by Satori, 29 ve 30 Kasım’da Generic Music organizasyonuyla Zorlu PSM Ana Tiyatro sahnesinde katılımcılarını özel bir deneyime davet ediyor!

*Etkinlik 23:45 - 05:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Kapı açılış saati 23:45’dir. Etkinlik 23:45 - 05:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Organizatör, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik gişesi girişinde biletinizi hazırlamayı ve biletinize uygun bilet kontrol noktasına girmeyi unutmayınız.- Katılımcı, Zorlu PSM'de yapılan genel görüntü kayıt ve canlı yayın çalışmaları dahilinde kendi görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve ilgili organizatörün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı, sınırlı sayıdaki kilitli dolaplarımıza ücretsiz bırakabilirsiniz. Dolapların dolması durumunda çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlerimize bırakabilirsiniz.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT