maNga

Tarihler: 28 Kasım 2015 Cumartesi ~ 28 Kasım 2015 Cumartesi 28 Kasım 2015 22:00

Yer: Dorock Stage

Ücret: Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem 38.50 TLNormal Dönem 44.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2015 ~ Kas 28, 2015
Türk rock müziğin önde gelen gruplarından maNga, 28 Kasım'da verecekleri konserde Dorock Stage sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

Adını Japon çizgi romanı geleneğinin ünlü ekolü olan mangadan alan maNga, gönüllerini nu-metal ve hardcore akımına kaptıran Yağmur Sarıgül (gitar), Özgür Can Öney (davul), Ferman Akgül (vokal) ve Cem Bahtiyar’dan (bas gitar) oluşuyor. 

Beş ayrı karakteri, beş ayrı müzik zevkini ve beş ayrı duruşu sergileyen grubun ilk albümü 14 Aralık 2004’te maNga adıyla Sony Music ve Grgdn ortaklığında piyasaya sürüldü. 180.000'i aşan albüm satışıyla Altın Plak ödülünün sahibi olan grubun bu albümü aynı zamanda satışa sunulduğu Japonya'da da yüksek bir satış rakamına ulaştı. 

İlk albümlerinin üzerinden geçen 4 yılı aşkın süre zarfında dünyaya bakış açıları olgunlaşan ve müzikal olarak çeşitlenen grubun daha güçlü bir sound'a sahip olan, Batı ve Doğu tınılarının daha çok iç içe geçtiği ikinci albümleri "Şehr-i Hüzün"; Nisan 2009’da raflardaki yerini aldı. 2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde kendi ülkelerinde birinci olan diğer 21 ismi geride bırakarak "Avrupa’nın En İyi Sanatçısı" seçilen maNga, 2009 yılına ilişkin pek çok değerlendirmede ve ödül töreninde de "En İyi Albüm", "En İyi Grup", "En İyi Şarkı", "En İyi Video Klip" ve "En İyi Sahne Performansı" dallarında sayısız ödül aldı. 

Türkiye'nin farklı şehirlerinde 250’nin üzerinde konser veren maNga, 2010 yılında Norveç'in başkenti Oslo'da gerçekleşen 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda "We Could be The Same" adlı şarkı ile Türkiye’ye ilk kez ikinciliği kazandırdı ve Türkiye’nin ikinci en büyük başarısını da elde etmiş oldu. 

Eurovision başarısının hemen ardından yurt dışı konserlerine ağırlık veren maNga, Beyaz Rusya’nın önemli sanat festivali Vitebsk Slavianski Bazaar, Saraybosna ve Belgrad’da sahne aldı. Temmuz 2010’da "Fly to Stay Alive" adlı ikinci single’ı Sony Music Danimarka etiketiyle Danimarka'da dijital olarak satışa sunulan maNga, en sevilen parçalarıyla İzmirli müzikseverlere keyif dolu anlar yaşatacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT