Marco Socias

Marco Socias

Tarihler: 18 Kasım 2018 Pazar ~ 18 Kasım 2018 Pazar 18 Kasım 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 85.00 TL 2. Kategori - 55.00 TL 3. Kategori - 35.00 TL 4. Kategori - 60 yaş üstü - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2018 ~ Kas 18, 2018
Cemal Reşit Rey Konser Salonu, sanata ve sanatçıya verdiği destekle müzikseverlerin beğenisine sunduğu 3. CRR Uluslararası Gitar Festivali’nin kapılarını 16 Kasım’da açıyor.

Marco Socias İspanya Malaga’da piyanist bir ailenin içine doğdu. Küçük yaşlarda gitara başladı ve çok sayıda masterclasslara katıldıktan sonra Köln Müzik Yüksek Okulu’na gitti.

Bu dönemde onu Carmen Gallardo, Antonio Company, José Tomás, José Miguel Moreno, Hubert Käppel and David Russell gibi usta gitarcılar geliştirdi. 21 yaşında İspanya’nın en genç Profesörü oldu. “Infanta Cristina” Madrid, “Le Printemps de la Guitare” Belçika, “Gargagno Uluslararası Gitar Yarışması”nı kazandı. Marco Socias, tüm dünyada sayısız festivallere davet edilmekte, önemli konser salonlarında ünlü orkestralar ve şeflerle solist olarak çalmaktadır. Bunların arasında Amsterdam Concertgebow, Viyana Konzerthaus, Madrid Ulusal Oditoryum, Berlin Konzerthaus, Berlin Filarmoni, Frankfurt Eski Operası, Berlin RSO, Rotterdam Filarmoni, Granada Orkestrası, Galicia Senfoni Orkestrası, Caracas Senfoni ve Küba Senfoni Orkestrası, şefler arasında ise Sir Neville Marriner, Josep Pons, Víctor Pablo Pérez, Odón Alonso and Leo Brouwer sayılabilir. Sanatçı günümüzde Malaga’da yaşamakta ve Bask bölgesinde San Sebastian’da Müzik Yüksek Okulunda gitar profesörlüğü görevini sürdürmektedir.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT