Mario Basanov

Tarihler: 21 Mart 2014 Cuma ~ 21 Mart 2014 Cuma 23:00

Yer: Propaganda

Ücret: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. Suriye Psj. No:166 – 10 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2014 ~ Mar 21, 2014

Deep house sahnesinin sürprizlerle dolu kahramanı Mario Basanov, beklendiği kadar beklenmedik bir gece için, 21 Mart'ta Propaganda'da!

Warm-up: Cem Salman

Litvanyalı DJ ve prodüktör Mario Basanov, disko ve deep house tınılarına odaklanmaya 2009'da karar verdi. Bu fazlasıyla isabetli kararın ardından Carribbean Girl ve Up gibi iki başarılı kaydın ardından sesini kitlelere duyurmaya başlayan Basanov, ilerleyen yıllarda, Litvanya elektronik müzik sahnesinin bir diğer yükselişteki ismi Vidis ile birer global hite dönüşecek I'll Be Gone, Who's Shot The Silence? ve Changed'i yarattı.

Solomun, Tensnake, Maceo Plex ve Soul Clap'in de aralarında bulunduğu, yeni dönem elektronik müziğin kaydadeğer isimlerinin her fırsatta beğenilerini dile getirdikleri Mario Basanov, kendi prodüksiyonlarının yanı sıra, Metronomy, Flight Facilities ve Crazy P gibi topluluklara yaptığı remix'lerle de listelerde yükselişe geçti. İstanbul kulüp sahnesinin deneyimli isimlerinden Cem Salman'ın Proper geceleri kapsamında Propaganda'yı ele geçirecek Mario Basanov'a göre, şimdiye kadar duyduklarınız, duyacaklarınızın yanında yalnızca buzdağının görünen kısmı...

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT