Marissa Nadler

Marissa Nadler

Tarihler: 18 Nisan 2019 Perşembe ~ 18 Nisan 2019 Perşembe 18 Nisan 2019 21:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Numarasız Oturma Düzeni - 78.50 TL Ayakta Tam - 56.50 TL Ayakta Öğrenci - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2019 ~ Nis 18, 2019
ABDli şarkıcı, söz yazarı Marissa Nadler, Salon IKSV'de sizlerle...

Hem profesyonel ressam, hem profesyonel müzisyen. “Dream folk” janrını literatüre sokan müzisyenlerden biri olarak görülüyor. Mezzo-soprano vokali, hem yumuşak ve “meleksi” bulunurken, hem de aşağıda bir yerde yansıttığı acıyla metal sularda geziyor. Ergenlik çağında gitarla tanışıp, kendi şarkılarını yazmaya başladı. Sonraki eğitimini resim ve illüstrasyon alanında sürdürdü. İlk albümü Ballads of Living and Dying’i 2004’te yayımladı. Bunu 2005’te The Saga of Mayflower May, 2007’de Songs III: Bird on the Water takip etti. 2008’de Boston Music Awards’da "Outstanding Singer-Songwriter of the Year" ödülünü kazandı. Dördüncü stüdyo albümü Little Hells ile prestijli müzik basınından 4 ila 5 yıldız arasında değişen övgüler ve Pitchfork’tan 8.3 karnesini aldı. 2010’da black metal grubu Xasthur’un son albümüne vokalleriyle katkıda bulundu. 2012’de Salon izleyicisinin bir diğer sevgilisi Angel Olsen ile iki ortak cover’a imza attı. 2013’te ne-çıksa-dinlerim ekolündeki plak şirketlerinden Sacred Bones ailesine katıldı. 2014 tarihli albümü July ile kendini müzik piyasasının global yarışmasında buldu, bu yarışmayı hakkıyla göğüsleyerek müzik basınının en ciddiye alınır isimlerinden birine dönüştü. Aynı yıl Father John Misty ile işbirliği yaptı, birbirlerinin şarkılarını yeniden yorumlayarak yeni bir dil yarattılar. Sekizinci stüdyo albümü For My Crimes, 2018’in Eylül ayında yayımlandı. Bu albüme Angel Olsen, Sharon Van Etten ve Kristin Kontrol konuk vokal olarak dahil oldu. Leonard Cohen cover’ı “Famous Blue Raincoat” ile yediden yetmişe, her türün dinleyicisinin sevgisini kazandı. 2013’te Türkiye’de ilk defa sahne aldığı Salon’da şimdi tekrar İstanbullu izleyicisiyle kavuşacak.

Indie folk dinleyicisinden black metal takipçisine herkesi kendine hayran bırakan bir vokal.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT