Marko Paşa Müzikali

Marko Paşa Müzikali

Tarihler: 14 Şubat 2018 Çarşamba ~ 14 Şubat 2018 Çarşamba

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Faks: 0216 386 09 33

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2018 ~ Şub 14, 2018

82 yıllık geçmişe sahip, bugüne kadar birçok konuda yenilikleriyle bilinen, modüler mobilyanın öncüsü Kelebek Mobilya ev sahipliğinde gerçekleşecek, başrollerini Behzat ve Süheyl Uygur kardeşlerle anneleri Nejla Uygur’un paylaştığı 20 ödüle sahip Marka Paşa Müzikali, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Türk tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen “Marka Paşa” oyunu, günümüz yorumuyla Uygur Tiyatrosu tarafından müzikale dönüştü. Marko Paşa Müzikali, Türk tiyatrosu çerçevesinin içinde renkli danslar ve on beş şarkıyla zenginleştirilmesinin yanı sıra modern tiyatro çizgisinde ilerleyen, usta oyunculukların yer aldığı kahkaha ve eğlence garantisi sunuyor.

Cumhuriyet tarihinin en eski sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya’nın faaliyete geçtiği 1935’li yılları ele alan müzikalin konusu; Marko Paşa’nın egemenliğini ilan ettiği konakta damadı, damadının arkadaşı, kızları ve oğlu arasında yaşanan olaylar üzerine kurulu.

Kelebek Mobilya’nın ev sahipliğinde, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Kelebek Sahnesi’nde perdesini açacak Marko Paşa Müzikali tiyatroseverler ile buluşacak. Bu özel günde sevdiği kişi ile keyifli bir gün geçirmek isteyenler Kelebek Mobilya’nın Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarını takip ederek ücretsiz davetiye kazanma şansı yakalayacak.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT