Martin Solveig

Tarihler: 01 Kasım 2008 Cumartesi ~ 01 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Airport Club

Ücret: 40,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Club Airport

Adres: Kore Şehitleri Cad. Deniz İşhanı No.50 Zincirlikuyu (EX-STAGE) Adalar İstanbul

Telefon: http://www.efsanedjler.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2008 ~ Kas 1, 2008

Dünyanin en büyük Djlerini ülkemizdeki müzikseverlerle buluşturan MALIBU, bu sonbaharda da dans müziğinin efsane isimlerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor ...
Yazın en keyifli kokteyli MALIBU, bu kış da içinizi ısıtmaya devam edecek..

Dünyanın en başarılı Djlerinden ve dans müziğinin en büyük ekollerinden olan “Jealousy”,”Rejection” ,”C’est La Vie”,”I Want You” gibi birçok hitin yaratıcısı Fransız prodüktör MARTIN SOLVEIG efsane Djler serisinin bu sezondaki ilk konuğu olarak Unilife Organizasyon ile İstanbul’a geliyor.. Çıkardığı her albümü dans müzik listelerinin en üst sıralarında yer alan, dünyanın dört bir yanındaki en önemli klüplerde hitleri çalınan Fransız DJ ‘’Martin Solveig" 1 Kasım Cumartesi gecesi performans gösterecek.

Bu unutulmaz gece, 80’li yılların sonunda İstanbul’un gece hayatına yön veren, özlemle aradığımız gece hayatını bizlerle tekrar buluşturmak üzere kapılarını bu sene yeniden açan AIRPORT ISTANBUL’da gerçekleşecek.
Sınırlı sayıda biletin satışa sunulacağı bol müzik, bol dans ve bol Malibu’lu bu gecede yerinizi mutlaka şimdiden ayırtın ..

MARTIN SOLVEIG
Ünlü prodüktör, dj, söz yazarı.. Farklı tarzı ile muhteşem bir karakter.. 2001 yılında Bob Sinclar ve DJ Gregory ile "Africanism" projesinde çalıştı. Çıkardığı ilk track "Edony" 40.000 kopya sattı ve İtalya, Fransa ve Yunanistan`da 1 numaraya kadar çıktı.
UK House Müzik Ödülleri`nde yılın dj`i ve şarkısı dahil olmak üzere 5 dalda aday gösterildi. 2004 yılında ise Ibiza DJ ödüllerinde `sezonun en iyi set`i ödülünü kazandı.
2005 yılında ise tüm listelerde 1 numara olan "Hedonist" albümü ve bu albümden ilk single`ı "Everybody"i yayınlandı.Şu sıralar 3. albümü ile Ces’t La Vie ile müzik listelerinde üst sıralarda almaya devam ediyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT