Martina Filjak-İstanbul Resitalleri

Martina Filjak-İstanbul Resitalleri

Tarihler: 12 Aralık 2017 Salı ~ 12 Aralık 2017 Salı 12 Aralık 2017 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi the Seed

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL Tükendi 2. Kategori - 180.00 TL Tükendi 3. Kategori - 150.00 TL 4. Kategori - 130.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2017 ~ Ara 12, 2017
Dünyanın Dört Bir Yanından Sıra Dışı Virtüözlerle Bugüne Kadarki En Zengin Sezon Sizleri Bekliyor!

Son yılların en heyecan uyandıran isimlerinden Martina Filjak, tutkulu piyanizmi, güçlü tekniği ile hem ödülleri hem de klasik müzikseverlerin büyük beğenisini topluyor!

2009'da Cleveland Uluslararası Piyano Yarışmasında, Altın Madalya kazandığı Birincilik zaferinin yanı sıra Beethoven Özel Ödülü'nün de sahibi olan sanatçı, bu zaferi sonrası A.B.D. ve uluslararası önemli salonlarda sahneye çıktı.

Martina Filjak'ın ödülleri arasında Maria Canals Piyano Yarışması Birincilik Ödülü (Barcelona) ile Viotti Piyano Yarışması ve Busoni Piyano Yarışması ödülleri de bulunuyor.

Amsterdam'da Concertgebouw, Berlin'de Konzerthaus, New York'ta Carnegie Hall, Boston’da Jordan Hall, Milano'da Sala Verdi, Paris'te Salle Gaveau, Viyana'da Konzerthaus, Hannover'da NDR Hall gibi salonlarda sahneye çıkan Filijak, Cleveland Orkestrası, San Diego Senfoni Orkestrası, Florida Orkestrası, La Verdi Senfoni Orkestrası, Strasbourg Filarmoni, Zagreb Filarmoni Orkestrası  Barcelona Senfoni, Bilbao Senfoni Deutsche Radio Filarmoni, Osaka Century Senfoni Orkestrası, İsrail Oda Orkestrası gibi orkestralarla da aynı sahneyi paylaştı. Birlikte sahneye çıktığı orkestra şefleri arasında ise  JoAnn Falletta, Michael Schonwandt, Christoph Poppen, Hans Graf, Sebastian Lang–Lessing, Josep Caballe-Domenech, Tito Munoz, Christopher Warren-Green ve Stefan Sanderling gibi isimler yer alıyor. Repertuarında 30'dan fazla piyano konçertosu bulunnan sanatçını performanları arasında orkestra konserlerinin önemli bir yeri var.

Sanatçı, 2011'de Naxos etiketiyle yayınlanan ilk albümünde Padre Antonio Soler'in piyano sonatlarını seslendirdi. Çelist Jan Vogler ve Christian Poltera ile Schumann seslendirdiği albümü ise 2013'te Sony Classical'dan çıktı.

İstanbul Resitalleri 2017-2018 Sezonu diğer konserleri için lütfen tıklayınız.

İstanbul Resitalleri “Sıradışı Sanatçılar” Demektir.

-Resitaller, tam belirtilen saatte başlar ve kapılar kapanır.-Alkış arasında kapılar açılmaz. -Geç kalan konuklar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.-Ara verilmeyen resitallerde bu uygulama yapılamamaktadır. -Konukların resital başlama saatinden en az 30dk. önce salonda bulunmaları önerilir.  -İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar. -12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT