Mary Jane

Tarihler: 25 Kasım 2017 Cumartesi ~ 25 Kasım 2017 Cumartesi 22:30

Yer: Hayal Kahvesi Atakent

Ücret: Ayakta - 34.00 TL + 1 İkram

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2017 ~ Kas 25, 2017
Mary Jane grubu, muhteşem performanslarıyla Hayal Kahvesi Atakent'te!

İlker İnce ve Arda Atılganın kurduğu Mary Jane grubu 2000 yılından bu yana canlı müzik hayatını sürdürmektedir. Bugünlere gelesiye kadar değişik müzisyenlerle çalışan grubun son halinde bas gitar ve vokalde İlker, gitarda Arda ve davulda da Ömer yer almaktadır.

İzmit'te birçok bar, İstanbul'da Suadiye Monclive, Kadıköy Buddha, Taksim Mojo, Old city, Ankara Manhattan, Düzce Green house, Adapazarı Radio pub, Green pub, EdirnePubcorn gibi eğlence mekanlarında sahne alan Mary Jane grubunun şarkı seçimleri, izleyici ile olan pozitif diyalogları ve bitmek tükenmek bilmeyen sahne enerjileri hızlı bir şekilde kulaktan kulağa yayılarak hatırı sayılır bir seyirci kitlesi oluşmuştur. Konserlerinde ve bar programlarında eğlenmeyi ve izleyici eğlendirmeyi ön plana çıkaran grup, rock müzik ağırlıklı olmak üzere çok geniş ve eğlenceli bir repertuvara sahiptir. Sahnedeki canlılıklarını her zaman ilgiyle izlettirmeyi başaran Mary Jane, çeşitli üniversite şenliklerinde ve partilerde çalmaya devam etmektedir.

Mary Jane farklı elemanlardan kurulmuş Fiks adı altında ilk single çalışmasını Öztop müzik yapım şirketinden 2010 yılı eylül ayı içerisinde çıkarmıştır. 'İlk Perde' adını verdikleri bu single çalışmasında söz ve müziği kendilerine ait olan 'Bu aşk bizim' ve 'Suçlu aşk' isimli şarkılarına yer vermiştir. Stüdyo kayıtları, mixing ve mastering aşamaları Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden Serdar Öztop tarafından yapılmıştır. Her iki şarkısı içinde klip çeken grubun klip yönetmenliğini, senaryosunu ve görüntü yönetmenliğini Aydın Ketenağ yapmıştır.

Şu anda yeni albümü için kayıtlarını Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinden Cenk Erdoğan ile başlayan grup, şarkılarını özenle seçerek alternatif rock tarzında, melodik ve dinamik tatları bir araya getirmeyi ve türk rock müziğinde önemli bir yere sahip olmayı amaçlamaktadır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- PDF biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT