Massive Attack

Massive Attack

Tarihler: 25 Haziran 2018 Pazartesi ~ 25 Haziran 2018 Pazartesi 25 Haziran 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: 2. Avantajlı Dönem Oturmalı (Limitli-Uzak Görüş) 90.00 TLAyakta 190.00 TL - TÜKENDİOturmalı (Uzak Görüş) 160.00 TL - TÜKENDİGenel SatışAyakta 210.00 TL - TÜKENDİOturmalı (Uzak Görüş) 180.00 TL - TÜKENDİ1. Avantajlı Dönem - 15 Nisan'a kadar - TÜKENDİAyakta 160.00 TLOturmalı (Uzak Görüş) 130.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2018 ~ Haz 25, 2018
1. Avantajlı Dönem için 17 Mart 2018 öncesinde alınan kodların kullanım suresi sona ermiştir. Yeni Kodunuzu almak için tıklayın


Sadece kendi jenerasyonun değil, müzik tarihinin en etkili oluşumlarından biri olan, trip-hop denilince akla gelen ilk isim Massive Attack Mercedes - Benz ana sponsorluğuyla 25 Haziran’da Zorlu PSM’de!

Massive Attack’in geçmişi 1983 yılına İngiltere’nin en büyük DJ kolektiflerinden biri olan Bristol çıkışlı Wild Bunch’a dayanıyor. DJler Andrew "Mushroom" Vowles ve Grant "Daddy G" Marshall, grafiti sanatçısı 3D (Robert del Naja) ile 1987 yılında Massive Attack’i kurdu. İş birlikleri sayesinde Tricky, Jonny Dollar ve Nellee Hooper’ın da fazlasıyla dahil olduğu topluluk, ilk parçaları Daydreaming’i 1990 yılında yayınladı. Daydreaming’i tüm zamanların en iyi şarkılarından biri olarak kabul edilen (NME) “Unfinished Sympathy” ve “Safe From Harm” izledi.

1991'de ilk albümleri Blue Lines yayımlandı. Albüm ilk çıktığında büyük bir ticari başarı yakalayamasa da, kısa sürede eleştirmenlerin favorisi haline geldi. Blue Lines albümünde vokalist olarak Horace Andy, eski Wild Bunch kolektifinden Shara Nelson ve Neneh Cherry yer alırken, Tricky ve Willie Wee de MC olarak dahil oldular.

Üç yıllık bir aranın ardından 1994 yılında Protection ile tekrar piyasaya dönen Massive Attack, Hooper ve Tricky ile işbirliğini devam ettirdi. Albümün yayınlanmasını takiben uzun bir turneye çıkan grup, 1997 yılında Glastonbury’deki performanslarını tanıtmak için Risingson parçasını yayınladı.

Üçüncü albümleri Mezzanine, 1998 yılının ortasında yayımlandı. Cocteau Twins'den Elizabeth Fraser, Sara Jay ve Horace Andy’nin de yer aldığı albüm, “Teardrop" ve "Inertia Creeps" gibi hitler ile grubun şu ana kadar ki en başarılı albümü oldu. İngiltere, Avrupa ve Amerika listelerinde büyük başarı elde eden Mezzanine’den sonra Vowles gruptan ayrıldı. 

2003’te 5 yıllık aranın ardında dördüncü albümleri 100th Window, 2010 yılında da son albümleri Heligoland dinleyici ile buluştu. Horace Andy, TV on Radio’dan Tunde Adebimpe, Elbow’dan Guy Garvey ve Martina Topley-Bird ile iş birliği yapılan albümü Burial remixlerinden oluşan ve sınırlı sayıda üretilen bir EP izledi. 4 şarkıdan oluşan EPleri Ritual Spirit ise 2016 yılında yayınlandı.

Hip-hop ritimlerinin, duygusal melodilerin, dub seslerinin karanlık, tutkulu ve sinematik bir birleşimi olarak yorumlanabilecek Massive Attack’in müziğinden ilham alan sanatçılar arasında Portishead, Beth Orton, Radiohead ve TV on the Radio da var.

Bir türün yaratıcısı, efsane oluşum Massive Attack 25 Haziran’da Zorlu PSM’de! Bu konseri kaçırmayın!


Kapı Açılış  20:00
Young Fathers  20:45
Massive Attack 22:15

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 1. Avantajlı Dönem kodları 15 Nisan 2018 e kadar gecerlidir. - Etkinlik Sahne Üstü Ayakta ve Oturmalı gerçekleşecektir. Oturmalı kategorideki biletler; konserin sahne düzeni nedeniyle “uzak görüş” niteliği taşımaktadır. - 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatindekatılabilirler. - Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatleri Merkezi, etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Zorlu Performans Sanatları Merkezi, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT