MasterPeace: Music Above Fighting

Tarihler: 11 Mayıs 2014 Pazar ~ 11 Mayıs 2014 Pazar 20:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2014 ~ May 11, 2014

Brazzaville grubunun kurucusu David Brown,123  ve Yüzyüzeyken Konuşuruz gruplarının yer alacağı MasterPeace: Music Above Fighting konseri 11 Mayıs’ta Babylon’da.

‘Savaş yerine müzik, önyargı yerine diyalog, bomba yerine ekmek, yıkım yerine yaratım’ diyerek yola çıkan MasterPeace, 21 Eylül 2014’de KüçükÇiftlik Park’da gerçekleştireceği MasterPeace Barış Festivali'nin ön provası Music Above Fighting konserini düzenlemektedir. Siz de bu konsere katılarak, MasterPeace’e destek olun!

MasterPeace
MasterPeace, yönetilmekten ziyade toplumun kendi inisiyatifiyle hızlı bir şekilde büyüyen ve herkese hitap eden  küresel, yaratıcı bir barış hareketidir. Bu hareket herkese açık olmakla birlikte bireyleri yetenek ve enerjilerini barış için kullanmaya veya bir MasterPeace girişimini desteklemeye davet etmektedir. MasterPeace, Türkiye’de Toplum Gönülleri Vakfı’nın Çatısı altında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Hollanda merkezli olan kuruluş Utrecht’deki (Hollanda) Avrupa ofisi, Kahire’deki (Mısır) ofisi ve 40’dan fazla ülkedeki MasterPeace kulüpleriyle çalışmalarını sürdürmektedir. MasterPeace her yıl 21 Eylül Dünya Birleşmiş Milletler Barış Günü’nde gerçekleştirdiği barış konserini gerçekleştirmek ve Türkiye’de sivil toplumu güçlendirmek amacıyla MasterPeace Türkiye ofisini açmıştır. 21 Eylül 2014 BM Dünya Barış Günü’nde KüçükÇiftlik Park’da gerçekleşecek ‘MasterPeace’ konseriyle sanatçılar barışın evrensel dili olan müzikle İstanbul’dan tüm dünyaya sesleneceklerdir.

http://www.masterpeace.org/

https://www.facebook.com/MasterpeaceTurkiye


- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT