Mathias Eick Quintet (Norveç)

Tarihler: 20 Ağustos 2019 Salı ~ 20 Ağustos 2019 Salı 20 Ağustos 2019 20:30

Yer: Gümüşlük Festival Merkezi

Ücret: Numarasız - Tam : 100.00 TL - Öğrenci : 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2019 ~ Ağu 20, 2019
Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, 16. yılında müzikseverlerin karşısına yine dopdolu bir programla çıkmaya hazırlanıyor.

20 AĞUSTOS– MATHIAS EICK QUINTET (NORVEÇ) 

MATHIAS EICK (TROMPET/TRUMPET)
AUDUN ERLIEN (BAS/BASS)
ANDREAS ULVO (PİYANO/PIANO)
HAKON AASE (KEMAN/VIOLIN)
TORSTEIN LOFTHUS (DAVUL/DRUMS)

Mathias Eick Quintett
Trompetçi, besteci ve orkestra şefi Mathias Eick (1979) uzun zaman önce dünyanın en önemli caz yeteneklerinden biri olarak adlandırıldı. Ünlü plak şirketi ECM Records’tan çıkan dördüncü albümüyle önemli bir başarıya ulaştı. Daha önceki albümleri ve müzisyenliği, durmaksızın yeni hedeflerin belirlendiği yaşam boyu sürecek bir yolculuk gibiyken, Ravensburg albümüyle eşsiz bir müzikal ifadeye ulaşmış olgun bir sanatçıyı gözler önüne seriyordu. 

Eick’e göre, hayatı bir yapbozun parçalarından oluşur. Binlerce yapboz parçası. Kendisi ve kardeşlerine yeniyılda hediye edilen yapboz kasabası Ravensburg’dan gelen yapbozlar gibi.  Bu yapbozlar üzerinde yer alan doğa manzaraları ve yüzlerce farklı motif, aile, çocuklar, arkadaşlar, ebeveynler gibi derin metaforlar olarak müziğine yansımakta, sanatsal ve özel hayatında belirleyici bir rol oynadığını açıkça göstermektedir.

Eick, Uluslararası Caz Festivali’nin Uluslararası Caz Yeteneği Ödülü, Statoil Bursu ve DNB Ödülü gibi pek çok prestijli ödül kazandı. Eğitimini NTNU Trondheim’da tamamladıktan sonra, Trondheim Caz Orkestrası, Chick Corea, Jaga Jazzist, Iro Haarla, Many Katché, Elvira Nikolaisen ve Jacob Young gibi sanatçılarla çalışarak başarılar kazandı. Eick, 2008 yılında The Door isimli ilk solo albümünü ECM’den çıkardı. Albümü önemli toplulukların ve projelerin yer aldığı dünya turları takip etti. Trompetçi, vibrafonist, kontrbas, gitarist veya piyanist olarak 100’den fazla kayıt yaptı.

Ünlü Ravensburg beşlisi, davulcu Torstein Lofthus, basçı Audun Erlien, piyanist Andreas Ulvo ve kemancı Håkon Aase ile birlikte Eick’ten oluşuyor. 

- 6 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır. 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir. - Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.- İade veya değişiklik yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır. - Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır. - Hızlı Bilet - PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gelmeden önce biletlerinizi yazdırmayı ve kapıda ibraz etmeyi unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT