Maya World Music Club ´Orhan Osman ile feat. Geceleri´

Tarihler: 21 Aralık 2010 Salı ~ 21 Aralık 2010 Salı - Saat: 21:30

Yer: Maya World Music Club

Ücret: 30,00 TL

Nereden Alınır: Maya Worl Music Club

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No:17 Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2010 ~ Ara 21, 2010

Buzuki sanatçısı Orhan Osman, “Maya World Music Club” adıyla dünya müziklerini sahneleyeceği performans mekanı açtı. Hal böyle olunca da bir müzisyen mekanı olan Maya`da öncelik sahne ve ses sistemlerine verildi. Haftaiçi etnik grupların yer aldığı Maya`da Salı akşamları da özel konserler verilecek.

Televizyonlarda müzik programları hazırlayıp sunan Orhan Osman, en son TRT Müzik kanalında yayımlanan “Seyyare” ile ekranlardaydı. Konuklarıyla müzikal alışverişte bulunduğu programlarda keyifli düetler sahneleniyordu. Şimdi Maya’da her Salı akşamı “Orhan Osman ile feat. Geceleri” kapsamında farklı konuklar olacak. Davul, e-piyano, kontrbas eşliğinde iki sanatçının sinerjisine, yaratabilieceklerine tanık olacağız.

7 Aralık Cumartesi
“Orhan Osman ile feat. Geceleri”
Quartet Project

Orhan Osman, Özellikle yurtdışı festivallerinde sahnelediği Qurtet Projesi ile sahne alacak. Tamamen kendi bestelerinden oluşan projede sizi müzikal bir yolculuğa çıkaracak.
Saat: 21:30
Bilet: 30 TL

14 Aralık Salı
“Orhan Osman ile feat. Geceleri”
Muammer Ketencoğlu

Orhan Osman ve Muammer Ketencoğlu yıllar önce enstrümanlarını aynı sahnede icra ediyorlardı. İkili albüm kayıtlarında müzikal birlikteliklerine devam etmiş, en son Ketencoğlu`nun yayılamdığı ve büyük beğeni toplayan "Gezgin" adlı albümde bir araya gelmişlerdi.

Uzun yıllar sonra buzukide Orhan Osman, akordeonda Muammer Ketencoğlu aynı sahnede. Bu özel buluşmayı kaçırmayın deriz.
Saat: 21:30
Biletler: 30 TL

21 Aralık Salı
“Orhan Osman ile feat. Geceleri”
Okay Temiz

Okay Temiz yıllar boyunca topladığı ve yaptığı bir çok farklı enstrüman dahil tüm vurmalı çalgıları kendine özgü bir biçimde yorumlamakta ve en basit ritimleri bile çarpıcı bir anlatıma dönüştürebilmektedir. Okay Temiz Avrupa, Amerika ve Hindistan’da yaklaşık 3300 konser verdi ve 350 festivale katıldı. Afrika’nın, Güney Amerika`nın ve Hindistan`ın ritimlerini en iyi çalanlarıyla tanışıp görerek, dinleyerek, beraber çalarak ve onların çaldıkları aletleri quicca, berimbau, parmak piyano, konuşan davulu yapabilmesini ve çalabilmesini öğrenmiştir. Kendi el yapımı olan bakır davullar, "Elektrikli Sihirli Piramiti", deve ve koyun çanlarında yaptığı "Artemiz" isimli metal aleti de içeren geniş bir etnik ve elektronik çalgılar koleksiyonu var.

21 Aralık Salı akşamı Maya sahnesinde buzuki ve perküsyonunu yolcuğuna tanık olacağız. Bu eşsiz buluşmayı kaçırmayın.
Saat:21:30
Biletler: 30 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT