Meet The Zeus

Tarihler: 07 Eylül 2019 Cumartesi ~ 07 Eylül 2019 Cumartesi 07 Eylül 2019 18:00

Yer: Olympos Teleferik

Ücret: Ayakta - 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2019 ~ Eyl 7, 2019
7 Eylül Cumartesi günü Antalya’nın en yüksek noktası Olympos Teleferik’te, elektronik müzikseverler ile ‘Meet The Zeus’ etkinliğinde  buluşuyoruz.

"Büyüleyici gün batımı manzarasını 18.00 - 00.00 saatleri arasında 6 farklı DJ’in performansı ile birlikte deneyimleyeceğiz. "

Line-Up
Onur Y
CNDD & El Capitan
Milimaudio
Neither Nor
Yiğitoglu 
Doktor

Etkinlik Bilet Fiyatına Dahil Olanlar:
Olympos Teleferik Giriş Ücreti
Gidiş - Dönüş Ulaşım Ücreti

- Etkinliğe 18 yaşından büyükler katılabilir.- Ulaşım 15.30'da Terracity arka otopark ve 16.00 Antalya Migros otoparkından otobüslerle sağlanacaktır.                          - Hava 7-8 derece daha soğuk olacağı için mutlaka kalın bir mont veya sweatshirt getirilmesi gereklidir.- Etkinlik Instagram ve Youtube hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacaktır.- 2365 metre yüksekliğinde bulunan tesiste Olympos Teleferik güvenlik standartlarına uyulması zorunludur. - Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.- PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gitmeden önce biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Etkinlik Bilet Fiyatına Dahil Olanlar: Olympos Teleferik Giriş Ücreti + Gidiş - Dönüş Ulaşım Ücreti - Bilet satın aldıktan sonra referans kodu ile birlikte Oral@haminne.com  veya 0532 377 35 82 ile iletişime geçerek ulaşım rezervasyonunuzu tamamlamanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT