Melike Şahin

Tarihler: 26 Ekim 2019 Cumartesi ~ 26 Ekim 2019 Cumartesi 26 Ekim 2019 21:30

Yer: Anahit Sahne Beyoğlu

Ücret: - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mh. Akansu Sk. Mısır Apt. No:1-2 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2019 ~ Eki 26, 2019
Melike Şahin muhteşem performansı ile 26 Ekim'de Anahit Sahne'de...

Melike Şahin, 1989, İstanbul doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 2011-2017 seneleri arasında BaBa ZuLa’ya Türkiye ve dünya turnelerinde vokalist olarak eşlik etti; Avrupa, Meksika, Hindistan ve Avusturalya'da 250'nin üzerinde konser verdi. 2017 Cannes Film Festivali'nde, Tony Gatlif'in son filmi Djam'in dünya prömiyeri öncesinde konser verdi ve filmin soundtrack albümü için üç şarkı seslendirdi. Geçtiğimiz sene, Sony Music Türkiye etiketiyle Deli Kan, Sevmek Suçsa Suçluyum ve Tutuşmuş Beraber adlı teklilerini paylaştı. Sevmek Suçsa Suçluyum adlı şarkısının klibi dünyaca ünlü yönetmen Tony Gatlif tarafından çekildi. Henüz albümü yayımlanmamış olmasına rağmen hatrı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan sanatçı, konserlerine ve ilk albümü 'Merhem' için çalışmalarına devam ediyor.

- 18 Yaş Sınırı Vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT