Melis Çom Arp Resitali

Melis Çom Arp Resitali

Tarihler: 08 Nisan 2017 Cumartesi ~ 08 Nisan 2017 Cumartesi 08 Nisan 2017 18:00

Yer: Arsu Sahne

Ücret: - Tam 30.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fener Kalamış Caddesi, Sinan Apartmanı, No: 93/6, Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 336 70 40

Faks: 0216 336 70 15

Web: http://www.arsuguzelsanatlar.com

E Posta: bilgi@arsuguzelsanatlar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2017 ~ Nis 8, 2017
Melis Çom Arp Resitali 8 Nisan'da Arsu Sahne'de...

Melis Çom
1992 yılında Mersin’de doğan Melis Çom arp eğitimine 2004 yılında Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Hakan Gözükara ile  başladı. Mersin’deki eğitimi sırasında İsabelle Perrin, Çağatay Akyol ve Benoit Wery ‘masterclass’larına aktif olarak katılarak Mersin, Adana, İzmir ve İstanbul’da birçok solo konser verdi. 2010 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na geçiş yaparak çalışmalarına İpek Mine Sonakın ile devam etti. Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Mersin Akademik Oda Orkestrası, Bilkent Senfoni Orkestrası, Cumhurbaskanlığı Senfoni Orkestrası, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Eskişehir Büyük Şehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nda misafir arp sanatçısı olarak yer aldı. 2011 ve 2012 yıllarında Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası seçmelerini kazanarak yurt içi ve yurt dışında bu orkestrayla  konserler verdi.

2012-2013 eğitim döneminde Erasmus Değişim Programı ile Paris, Conservatoire de Boulogne-Billancourt’a kabul edilerek Anne Ricquebourg’un öğrencisi olan Melis Çom Fransa’da solo, oda müziği ve orkestra ile bir çok konser etkinliğinde bulundu. İsabelle Moretti, Jana Bouskova, Florence Sitruk, Emmanuel Ceysson gibi ünlü arpisterin 'masterclass'larına katıldı. 2013 yılında Fransa’da düzenlenen Concours International de Harpe Jeunes Talents Martine Geliot yarışmasında finale kalarak olumlu övgüler aldı.  Cem Mansur yönetmenliğindeki Türkiye Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası’nda 2015 ve 2016 yıllarında arp sanatçısı olarak çalmaya hak kazanan Melis Çom bu yıllarda yurt dışında bir çok konserde orkestrayla birlikte yer aldı.  2013 yılından beri “Ecole Francophone de Musique d’İstanbul” kuruluşunda arp dersleri vererek öğrencileriyle çeşitli konser etkinliklerinde bulunmaktadır. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Arp Sanat Dalı’ndan 2015 yılında mezun olan Melis Çom çalışmalarına aynı üniversitede master programında İpek Mine Sonakın ile devam etmekte olup İstanbul’da çeşitli konser etkinliklerinde ve projelerde yer almaktadır.

- Numarasız oturma düzeni vardır.- Öğrenci bileti alan seyircilerin,  etkinlik girişinde öğrenci belgelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT