Melis Kar

Tarihler: 19 Mayıs 2016 Perşembe ~ 19 Mayıs 2016 Perşembe 19 Mayıs 2016 21:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP - 68.00 TL Normal - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Faks: 0212 251 77 63

Web: http://www.jjistanbul.com

E Posta: info@jjistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2016 ~ May 19, 2016
Güçlü bir volkal tekniğine sahip olan Melis Kar, 19 Mayıs'ta Jolly Joker İstanbul'da sahne alıyor.

Türkçe pop müziğin yeni nesil, güçlü seslerinden Melis Kar, değerli sanatçı Halil Sezai ile düet yaptığı “Yalnız Masal” isimli yeni single çalışmasının ilk konserini 19 Mayıs günü sürpriz konukları ve eğlenceli sahnesi ile Jolly Joker İstanbul sahnesinde veriyor.

18 Mart 1990 Hatay, Antakya doğumlu Melis Kar, müzik hayatına 7 yaşında Fransız bir rahip olan Peder Francois’den piyano dersi alarak başladı. İlk, ortaokul ve lise eğitimini Antakya’da tamamlayan Melis Kar, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun olarak üniversite eğitimini tamamladı.

2011 yılında televizyonda yayınlanan popüler juri isimlerinin yer aldığı bir ses yarışmasında finale kadar süren ve  akıllarda kalan performansları, güçlü sesi ve güzel ses rengiyle bir çok plak firmasının dikkatini üzerine çekti.

2014 yılının Mayıs ayında 12 şarkılık “Kaçak” adlı albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

2014 yılında “Kaçak” albümü ile  Radyonun Oscarları İstanbul FM Ödül Töreninde “En İyi Çıkış Yapan Kadın Solist” ödülünü aldı

2015 yılının Ekim ayında aranjörlüğünü Ozan Doğulu’nun yaptığı ve DMC etiketiyle piyasa çıkan “Yerin De Dolmuyor Ki” adlı single çalışması ile müzik piyasasında konuşulan bir isim haline geldi. Klibi dijital ortamlarda en çok izlenen klipler arasında yer aldı.

2016 yılının Nisan ayında DMC etiketiyle, üçüncü studyo çalışması olan “Yalnız Masal” isimli single çalışmasında Türkiye’nin en önemli ve en popüler sanatçılarından bir olan, değerli oyuncu ve şarkıcı Halil Sezai ile düet yaptı. Melis Kar “Yalnız Masal” isimli single çalışmasını müzikseverlerinin ve hayranlarının beğenisine sundu.

- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Vip bilet sahiplerinin, 0 532 601 18 55 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış: 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT