Melisa Karakurt

Tarihler: 30 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 30 Mayıs 2018 Çarşamba 30 Mayıs 2018 21:00

Yer: Cemiyet

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. Nergis Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2018 ~ May 30, 2018
Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Melisa Karakurt, Cemiyet sahnesinde sizlerle...

Melisa Karakurt 12.02.1997’de İzmir’de doğmuş olup İstanbul’da yaşayan 21 yaşında bir şarkıcı- besteci ve söz yazarıdır.Annesinden dolayı Finlandiya vatandaşı olduğundan Fin ve Türk kültürlerinin harmanıyla büyümüştür. Müzik hayatı ,İzmir’de ilkokulda aldığı gitar kurslarıyla başlayıp daha sonra müzik kulüplerine ve koroların solistlikleriyle devam etmiştir.

2015 yılında üniversite sebebiyle İstanbul’a gelen Melisa müzik alanında daha aktif bir şekilde yer almıştır.Boğaziçi Caz Korosu seçmelerinde başarılı olmuş fakat katılımını gerçekleştirmemeyi tercih edip müzik hayatına solo halde devam etmiştir.2017 Nardis Jazz Vokal Yarışması'nda finalist olarak sahne alma hakkı kazanmıştır , sonucunda ise dereceye girip başarılı vokal Ece Göksu'dan workshop alma olanağını elde etmiştir.İşbirliği ve desteğe önem veren Melisa , bireysel paylaşımlarının yanı sıra birçok başarılı müzisyen ile biraraya gelip çalışmalar yapmaktadır ;sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımlar sayesinde kendi müziğini geniş bir kitleye ulaştırmayı amaç edinmiş ve bu yolda ilerlemektedir.

Ayrıca saygın bir vokal koçundan ders almakta ve şehirdışı da dahil olmak üzere kendi konserlerini verip sahne,etkinlik ve organizasyonlarda olan katılımını sürdürmektedir.

"Merhaba ben Melisa! En büyük hayalim ürettiğim müziği tüm doğallığımla, 'Melisa' gibi, keyif alacağını düşündüğüm dinleyenlerle paylaşmak, birlikte çalıp söylemek. Her şeyden önce huzurun, sevginin ve paylaşma arzusunun bulunduğu bir ortamda müzik yapmak hem bana hem de dinleyenlere büyük keyif verecektir. E hadi o zaman!

Bolca sevgii, çokça huzur."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT