Melody Gardot

Melody Gardot

Tarihler: 27 Haziran 2018 Çarşamba ~ 27 Haziran 2018 Çarşamba 27 Haziran 2018 21:00

Yer: UNIQ Açıkhava Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 198.00 TL 2. Kategori - 165.00 TL 3. Kategori - 133.50 TL 4. Kategori - 100.00 TL 5. Kategori - 83.50 TL Öğrenci - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2018 ~ Haz 27, 2018
25. İstanbul Caz Festivali’yle yaz geliyor.

Melody Gardot için, müzik yapmak, boş bir tuvale renklerini savuran Jackson Pollock’un cesaretine sahip olmak demek. Yıllar önce başından geçen ağır trafik kazası sonrasında, kendi şarkılarını yazmaya başlayarak, bu şarkılarla hayata tutunan Melody Gardot, aynı zamanda müziğin iyileştirici gücüne de sonsuz inanıyor. Aradan geçen 13 yıl içinde yayınladığı, dünya çapında büyük başarılar kazanan albümleriyle kendi kitlesini yaratması da bu inancın belki de en güzel sonucu. Melody Gardot’nun sahnesi, kategorilere sığmayan deneysel müziği, derinlerden kendini hissettiren Philadelphia yansımaları, etkileyici vokali ve açıklıkla paylaştığı sahici hikâyelerinin muhteşem bir kombinasyonu. İlk kez 2009 yılında İstanbul Caz Festivali’nde ağırladığımız sanatçıyı İstanbullu izleyicinin karşısına tekrar çıkaracak olmanın mutluluğu ve heyecanı ise bize düşüyor.

"Melody Gardot’nun karizması, duyuları kategorilere sığmadan sarmalayan derinlikli müziği, derinlerden kendini hissettiren Philadelphia yansımaları, etkileyici vokali ve açıklıkla paylaştığı sahici hikayelerinin muhteşem bir kombinasyonu. İlk kez 2009 yılında İstanbul Caz Festivali’nde ağırladığımız sanatçıyı İstanbullu izleyicinin karşısına tekrar çıkaracak olmanın mutluluğu ve heyecanı ise bize düşüyor."

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Etkinlik oturmalı düzende gerçekleşecektir.- Bu etkinlikte 7 yaş sınırı vardır. - 18 yaş altı izleyiciler konsere biletli refakatçileriyle birlikte, kendileri de bilet alarak girebilir. 18 yaş altı ve üstü izleyiciler için farklı renkte bileklik sağlanacaktır. Girişte bileklik sağlanan etkinliklerde, etkinlik sonuna kadar bileklikler çıkarılmamalıdır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. İKSV, belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci bileti arasındaki fark tutarında bilet kesme veya uygun kategorilerde bilet kalmadığı durumlarda bileti geçersiz sayma hakkını elinde tutar.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı İstanbul Caz Festivali etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT