Mercury Rev performing Deserter`s Songs

Tarihler: 14 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 14 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: 55,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2011 ~ May 14, 2011

Mercury Rev, 1980’li yıllarda Buffalo’da kurulan bir indie-rock grubu. Orijinal kadrosunda vokallerde David Baker, gitarda Jonathan Donahue, bas gitarda Dave Fridmann, davulda Jimy Chamber, klarnette Sean Mackowiak ve flütte Suzanne Thorpe’un bulunduğu Mercury Rev, daha çok deneysel ve psychedelic rock etkilerinin hissedildiği ilk dönem kayıtlarından zamanla daha melodik, gösterişli bir müziğe doğru evriliyor.

Müzik çevrelerince oldukça takdir toplamalarına rağmen Mecury Rev ‘in ilk yayınladığı albümler gruba sadece kültlük mertebesinde tanınırlık sağladı. İkinci albümleri Boces’in yayınlanmasının ardından David Baker’ın gruptan ayrılması ile Mercury Rev’in daha karanlık ve daha deneysel yüzü de grubu terketmiş oldu.

1995 yılında çıkardıkları 3. Albümleri olan “See You on The Other Side” ve 1998 yılında yayınladıkları “Deserter’s Songs” Mercury Rev’in uzun zamandır hak ettikleri üne kavuşmasını sağladı.

NME tarafından yılın en iyi albümü seçilen Deserter’s Songs’ta Donahue’nin samimi vokallerinin melodik şarkılarla biraraya gelmesi sonucunda Mercury Rev hayran kitlesini büyük ölçekte genişletti. Şu ana kadar 8 albüm ve sayısız EP çıkaran grup, 20 yıldan sonra hala müzikal maceraları ve vizyonları ile dinleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Asla sağlamlığından hiçbir şey kaybetmeyecek Amerika’nın önde gelen kült gruplarından Mercury Rev, 14 Mayıs Cumartesi gecesi unutulmaz bir konser için Babylon’da olacak!

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Babylon uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT