Mervan Tuzcuoğlu

Tarihler: 18 Nisan 2019 Perşembe ~ 18 Nisan 2019 Perşembe 18 Nisan 2019 21:00

Yer: Mask Live Pera

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mahallesi, Asmalı Mescit Cd. No:21/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0530 766 99 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2019 ~ Nis 18, 2019
Mervar Tuzcuoğlu 18 Nisan’da Mask Live Pera'da.

O Ses Türkiye yarışmacılarından Mervan Tuzcuoğlu yarışmada söylediği ‘’Kadınım’’ şarkısıyla dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Sesinin farklı tınısıyla kendine özgü söyleyiş tavrıyla bir şarkıyla sosyal medyada 1 milyon izlenmeyi başardı. Youtube kanalında kitlesi gün geçtikçe artmaya devam eden sanatçının kendi söz ve besteleri de milyon dinlenmeleri şimdiden gördü. Daha önce birçok sanatçının yorumladığı Sen Bir Aysın şarkısını farklı müzik alt yapısıyla seslendiren Tuzcuoğlu dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor! Kınay Production etiketiyle hazırlanan ‘’ Sen Bir Aysın’’ şarkısına Mervan Tuzcuoğlu’nun yorumu dinleyiciler tarafından tam not alıyor. Kısa zaman aralıklarıyla hem kendi bestelerinden hem de anonim parçalara can vererek piyasaya sunan sanatçı, kitlesini hızla artırıyor. Kendine ait birçok bestesi ve müziği olan Tuzcuoğlu Kınay Production ortaklığıyla eserlerini kliplendirerek yayınlamaya devam edecek.

- 18 yaş sınırı vardır.- PDF bileti sahibi müşterilerin, biletlerin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.- Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir, kapı açılış saati etkinlikten 1 saat öncesidir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT