Merve Özçubukçuoğlu

Tarihler: 10 Nisan 2013 Çarşamba ~ 10 Nisan 2013 Çarşamba 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2013 ~ Nis 10, 2013

1986 doğumlu sanatçı İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Bölümünü eş zamanlı okuyarak 2009 yılında mezun oldu. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nde okuduğu süre boyunca okul orkestrasıyla sahne aldı ve okulun tiyatro topluluğunun iki oyununda yer aldı. Konservatuvarda okuduğu sırada Murat Göksu rejisörlüğünde Broadway Patchwork adlı eserde ve Sitare Bilge rejisörlüğündeki Grease Müzikalinde başrol oynadı.

2007 yılında dünyaca ünlü tenor Alessandro Safina’nın Kuruçeşme Arena konserinde bir parçasında kendisine eşlik etti. Aynı konserde Sertab Erener ile birlikte West Side Story müzikalinden I Feel Pretty adlı eseri seslendirdi. 2008 yılında Işıl Kasapoğlunun rejisörlüğü ve Sabri Tuluğ Tırpan’ın eşliğinde Harbiye Açıkhava Sahnesinde sahnelenen Rock On Broadway isimli projede; Burak Kut, Hande Yener, Fadik Atasoy, Doğan Duru ve Pamela gibi sanatçılarla birlikte yer aldı.

Ladies & Gentlemen müzikal topluluğunda korist ve solist olarak Harbiye Açık Hava, TİM, Bodrum Açık Hava, Kuruçeşme Arena sahnelerinde performans gösterdi. 2009 yılında katıldığı ENBE orkestrasıyla birlikte 2 sene boyunca Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Volkan Konak, Işın Karaca, Sertab Erener gibi sanatçılarla aynı sahnede yer aldı, orkestranın iki video klibinde ve albüm vokallerinde görev aldı. TRT Müzik kanalında yayınlanan en beğenilen isimli programla yayına çıktı. Ayrıca bir çok televizyon kanalında orkestrayla beraber performans gösterdi.

Şu anda Türkçe'ye çevrilmiş bir Broadway müzikali olan Kurbağa Öyküleri’nde oyuncu olan sanatçı reklam müzikleri seslendirirken bir yandan da farklı orkestralarla çalışmalarını sürdürüyor ve solo albüm çalışmalarına devam ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT