Mevlana'dan Anadolu Ozanlarına

Tarihler: 06 Şubat 2018 Salı ~ 06 Şubat 2018 Salı 06 Şubat 2018 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 83.00 TL 2. Kategori - 67.00 TL 3. Kategori - Tam 56.00 TL İndirimli 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2018 ~ Şub 6, 2018
İş Sanat,  Mevlana’dan Anadolu Ozanlarına özel bir projeye ev sahipliği yapıyor.

Vienna Classical Players
Martin Kerschbaum Şef
Sabri Tuluğ Tırpan Beste, Piyano
Erdal Erzincan Bağlama
Zara Vokal
Okan Yalabık Anlatıcı
Burcu Karadağ Ney
Su Güneş Mıhladız Dans

İş Sanat, “Mevlana’dan Anadolu Ozanlarına” başlıklı özel bir projeye ev sahipliği yapıyor. Viyana Konservatuvarı ve Viyana Müzik Akademisi mezunu klasik ve caz müzik piyanisti Sabri Tuluğ Tırpan’ın müziğinin temel taşlarını Türkiye ve Balkanlar halk müziğinin gücü, Sufi müziğinin maneviyatı, Avrupa klasik müzik geleneği ve Amerikan cazı oluşturuyor. Halk müziğimizin, güçlü yorumuyla dikkat çeken isimlerinden Erdal Erzincan, ABD ve Avrupa’da verdiği konserlerle bağlamanın ve halk müziğinin dünyaya tanıtımında önemli bir rol üstleniyor. Dünyanın birçok ülkesinde Türkçe, Arapça, İspanyolca, İtalyanca ve Hintçe şarkılarla konserler veren Zara ise aynı zamanda besteci kimliğiyle de dikkat çekiyor. 

Türk müziğini dünyada tanıtma gayesinin yanı sıra eğitimci kimliğiyle de tanınan, uluslararası başarılara sahip kadın neyzenimiz Burcu Karadağ ile semayı modern dansla birleştirdiği performanslarıyla Su Güneş Mıhladız’ın da yer alacağı gecede, bu özel isimlere, Avusturyalı şef Martin Kerschbaum’un batonu altında Barok’tan romantik eserlere ve çağdaş kompozisyonlara uzanan repertuvarlarıyla, klasik müzik sahnelerinin aranan orkestralarından Vienna Classical Players eşlik edecek. Sevilen oyuncu Okan Yalabık’ın Mesnevi’den pasajlar okuyacağı gecenin repertuvarında, Âşık Veysel, Karacaoğlan gibi Anadolu ozanlarının eserlerinin yanı sıra Erdal Erzincan'ın besteleri ve Tuluğ Tırğan'ın piyanokonçertosu seslendirilecek.

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyicilerimizin kendi yerlerine geçme imkânları yoktur) İlk alkışı kaçıran izleyicilerimiz gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz. - Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur. - Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileriyle İş Bankası iştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.- İndirimli biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesi’nden alınabilir.- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT