MFÖ

Tarihler: 13 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 13 Temmuz 2011 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 82,50 TL (Tribün) - 66,00 TL (Tribün) - 56,00 TL (Sahne Önü Ayakta)

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Turkcell Kuruçeşme Arena

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Ortaköy İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2011 ~ Tem 13, 2011
TEMMUZ BOYUNCA TURKCELL KURUÇEŞME ARENA’DA MÜZİĞE DOYACAKSINIZ
BKM organizasyonu ile Turkcell Kuruçeşme Arena`da yaz konserleri, Temmuz’da da tüm hızıyla devam ediyor. Kardeş Türküler’den, Tango Feeling’e; Sibel Can`dan, Mazhar-Fuat-Özkan’a; Funda Arar`dan Zülfü Livaneli`ye; Komedi Dükkanı’ndan Kenan Doğulu’ya birçok sanatçı, topluluğun yer alacağı konser ve gösteriler İstanbullu sanatseverleri bekliyor.

Dünyanın en güzel manzaralı sahnesi Turkcell Kuruçeşme Arena’da BKM organizasyonu ile 9 Haziran’da start alan yaz konserleri hız kesmeden Temmuz ayı boyunca da devam ediyor. İstanbullular, müzik dünyasının en ünlü yıldızlarını Temmuz’da da Turkcell Kuruçeşme Arena’da izleme keyfine devam edecek.

Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu-Kardeş Türküler yeni albümü “Çocuk (H)aklı”nı dinleyicileriyle buluşturuyor. Ülkemizin mozaik yapısını, bin yıllık kardeşliği en iyi yansıtan farklı dillerde ama “kardeş” türkülerin yanı sıra çok sayıda yeni beste çalışmasının da yer aldığı albümün konseri, Arto Tuçboyacıyan’ın da katılımı ile 1 Temmuz’da Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek.

Sibel Can, 2 Temmuz Cumartesi gecesi, Seyyah’ adlı albümüyle ilk kez Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde sevenleri ile buluşacak. Aşk şarkılarının güçlü yorumcusu Yaşar, 5 Temmuz Salı gecesi Boğaz kıyısında romantizm rüzgarları estirecek.

Her gösteride farklı ve yeni bir oyunla izleyici karşısına çıkan Tolga Çevik, canlandırdığı birbirinden renkli karakterlerle, Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde.

Komedi Dükkanı, 6 Temmuz Çarşamba akşamı “Arkadaşım”, “Gizemli Yönetmen” ve “Minik Müzisyen” Özer Atik’in şarkıları ile Boğaz’da kahkaha tufanı estirecek.

40. yılını kutlayan, yıllara meydan okuyan performansları ve dinleyicisinin çok iyi bildiği şarkılar ile eskitemediği efsane grup MFÖ’de 13 Temmuz Çarşamba, Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak.

Eski albümlerinden tadına doyum olmaz şarkıları ile birlikte, Şubat ayında yayınlanan yeni albümü “Aşkın Masum Çocukları”ndan yeni şarkılarını da seslendirecek Funda Arar ise 16 Temmuz Cumartesi mekanda sahne alacak bir diğer yıldız olacak.

Bugüne kadar Avrupa, Asya, Güney Afrika, Arjantin ve Amerika’da sahnelenen, geçen yıl da ilk kez Türk seyircisiyle buluşan ve ayakta alkışlanan Tango Feeling, 19 Temmuz Salı gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak. Sürpriz sanatçı dostları, muhteşem showları, yepyeni şarkıları ile 20 Temmuz Çarşamba, Ozan Doğulu albüm lansmanında Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde olacak.

Senarist, politikacı, yazar, yönetmen ama en çok da “Yiğidim Aslanım, Ey Özgürlük, Karlı Kayın Ormanı, Leylim Ley, Bir Şafaktan Bir Şafağa” gibi sayısız bestelere imza atmış protest müziğin Türkiye’deki en önemli ismi Zülfü Livaneli de 21 Temmuz Perşembe gecesi boğaz kıyısında Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde İstanbullularla buluşacak.

Gülben Ergen, yeni albümü “Şıkır Şıkır” ın ilk konserini 27 Temmuz Çarşamba akşamı Boğaz’ın ışıkları altında verecek.

Eski ve yeni şarkılarıyla, hayranlarına sürprizlerle dolu bir gece yaşatacak olan Kenan Doğulu da, 29 Temmuz Cuma akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak.

Turkcell Kuruçeşme Arena Temmuz 2011 Programı:
1 Temmuz Cuma: Kardeş Türküler
2 Temmuz Cumartesi: Sibel Can
5 Temmuz Salı: Yaşar
6 Temmuz Çarşamba: Komedi Dükkanı-Tolga Çevik
13 Temmuz Çarşamba: MFÖ
16 Temmuz Cumartesi: Funda Arar
19 Temmuz Salı: Tango Feeling
20 Temmuz: Ozan Doğlu
21 Temmuz Perşembe: Zülfü Livaneli
27 Temmuz Çarşamba: Gülben Ergen
29 Temmuz Cuma: Kenan Doğulu
Biletleri satışta olan müzikal hakkında ayrıntılı bilgiye http://www.biletix.com ve http://www.bkmonline.net adreslerinden ulaşılabiliyor.

Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT