MFÖ

Tarihler: 09 Ocak 2018 Salı ~ 09 Ocak 2018 Salı 09 Ocak 2018 21:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Protokol - 220.00 TL 1. Kategori - 175.00 TL 2. Kategori - 140.00 TL 3. Kategori - 110.00 TL 4. Kategori - 90.00 TL 5. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2018 ~ Oca 9, 2018
Müzik sahnemizin efsanevi grubu Mazhar Fuat Özkan (MFÖ), 9 Ocak’ta Atlantis iş birliğiyle gerçekleştirilen Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında Zorlu PSM'de olacak!

1965'te tanışan Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in birlikte yer aldıkları ilk grup, içinde Ali Serdar, Semih Oksay ve Fikret Kızılok'u da barındıran Kaygısızlar'dı. Bir süre sonra Barış Manço'yla çalışmaya başlayan ikilinin o sıralar tanımadığı Özkan Uğur; Kurtalan Ekspres, Erkin Koray, Ersen ve Dadaşlar gibi müzisyenlere eşlik etmekteydi.

Yola Mazhar-Fuat olarak başlayan grup, içinde sonradan ünlenecek parçaları Güllerin İçinden'i de barındıran ilk albüm Türküz Türkü Çağırırız'ı 1973'te yayınladı. Özkan Uğur'un katılması, 1976'da Ayhan Sicimoğlu ve Galip Boransu'nun da dahil olduğu İpucu Beşlisi'nin kurulmasıyla gerçekleşti.

İpucu Beşlisi'nin dağılmasıyla bir süreliğine ayrı yollara giden üçlüden Fuat Güner ve Özkan Uğur, Ferhan Şensoy'un oyunlarına müzik bestelemeye başladı. Daha sonra bir araya gelerek Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Seyyal Taner'in arkasında çaldılar.

1984'te çıkan Ele Güne Karşı albümüyle birlikte toplam 13 albümde (3 best of, 10 stüdyo albümü) dillere dolanan sayısız şarkıya imza atan, ülkenin dört bir yanında dopdolu konserlerde sahne alan MFÖ, 1985 ve 1988'de iki defa Eurovision Şarkı Yarışması'na katıldı. İlerleyen dönemde Fahir Atakoğlu ve Yavuz Çetin gibi değerli müzisyenlerle çalışan grup, özellikle hep aynı dizilimle yer aldıkları eğlenceli ve dinamik canlı performanslarıyla ön plana çıktı. Ele Güne Karşı, Ali Desidero, Güllerin İçinden, Sarı Laleler, Sakın Gelme, Mazeretim Var Asabiyim Ben, Sude, Yalnızlık Ömür Boyu ve Buselik Makamına gibi şarkılar, grubun efsane statüsüne ulaşacağı yolun temellerini attı.

Atlantis Yapım iş birliğiyle gerçekleştirilen Vestel #gururlayerli konserleri, 9 Ocak’ta Türkiye'nin efsanevi grubu MFÖ'yü Zorlu PSM sahnesinde sevenleriyle buluşturacak!

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti tükenmiştir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT