Micatone

Tarihler: 03 Nisan 2010 Cumartesi ~ 03 Nisan 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Tamirane

Ücret: Tam: 35,00 TL, Öğrenci: 30,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tamirane

Adres: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 311 73 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2010 ~ Nis 3, 2010

Beş yetenekli müzisyenden oluşan Berlin çıkışlı Alman Nujazz topluluğu Micatone, İstanbul’da vereceği ilk konserle Garanti Caz Yeşili kapsamında 3 Nisan Cumartesi akşamı Tamirane’de.

Müzik hayatına 2000 yılında Berlin’in ünlü kulüplerinden Kurvenstar’da sahne alarak başlayan Micatone, Jazzanova ekibinin plak şirketi Sonar Kollektiv’den çıkan “Nine Songs”, “Is You Is” ve ”Nomad Songs” adlı üç güçlü albümden sonra, 2010’da çıkacak dördüncü albümlerinin arifesinde ilk kez İstanbul’da!

Elektronik müzik ağırlıklı ilk iki albümünden sonra, Micatone, üçüncü albümleri “Nomad Songs” ile, odağını elektronik altyapılarla beslenen Caz ve güçlü sözler/vokallere çevirdi. Çarpıcı canlı performansları sayesinde Avrupa’nın birçok kentinde konser veren grup, Mart ayında efsane İngiliz grup Tindersticks’in Almanya’daki konser turnesinde ön grup olarak konserlere çıkıyor.

Tutku dolu canlı performanslarla bilinen Micatone, vokalde Lisa Bassenge, gitarda Boris Meinhold, klavyede Sebastian Hagen Demmin, kontrbasta Paul Kleber ve davulda Jan Burkamp’dan oluşuyor. Grubun gitaristi Boris Meinhold, Fatih Akın’ın filmleri için yaptığı bestelerle de müzik ve sinema severler tarafından bilinen bir isim.

3 Nisan Cumartesi akşamı Garanti Caz Yeşili kapsamında ilk kez İstanbullularla buluşacak olan Micatone’nin konseri Nujazz ve dans müziğini canlı performansla hissetmeyi sevenler için kaçırılmaması gereken bir etkinlik...
www.micatone.de
www.myspace.com/micatone06
Bilgi için: www.tamirane.com // info@tamirane.com
0212 311 73 10 // 0530 936 65 66

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT