Mich Gerber

Tarihler: 23 Haziran 2010 Çarşamba ~ 23 Haziran 2010 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 19,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No: 8, 34435, Taksim, Beyoğlu İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0 212 252 35 00 - 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2010 ~ Haz 23, 2010

İsviçre’de Bern’de yaşayan klasik müzik eğitimli kontrbas sanatçısı ve besteci Mich Gerber, klasik müzik, avant-garde deneyimler ve teknolojinin ulaştığı noktalar arasındaki gizli köprüleri keşfediyor.

Klasik ve çağdaş arasındaki füzyon bilinci Gerber’in sanat anlayışını özetliyor. Mich Gerber, kendine özgü sampling tekniğiyle, yalın melodik kesitleri canlı performans sırasında düzenleyip, klasik müzik formları ve çağdaş ritimleri harmanlıyor. Müziğinde tekrarlar ve katmanlar kullanarak büyüleyici armoniler ve inanılmaz bir canlı performans dinamizmi yakalayan Gerber, kontrbasını vurmalı bir saz gibi kullanarak, sanki solo bir akustik bas orkestrası oluşturuyor, böylelikle enstrumanının sınırlarını zorluyor.

Her ne kadar müziği çağdaş bir duygu yaysa da kendine has sesini yaratmak için eski ton sistemlerini de incelemektedir. Orjinal bestelerindeki kutsal, soyut ve doğuya has dokunuşlar, dinleyicilerinin farklı dünyalara girmesine yol açıyor. Enstrümanının etrafında dans ederek yaptığı bedensel oyunlar, 200 yıllık kontrbasına kendi kimliği olan bir partner gibi davranan Mich’in konserlerine teatral bir hava katıyor. “Mystery Bay” ve “Amor Fati” albümleri, “The Endless String” toplaması ve José Padilla (Café del Mar), Imogen Heap (Urban Species) gibi ünlü isimlerle yaptığı ortak çalışmalarla Gerber gelecek ve geçmişi sanatın sınırsızlığı içinde buluşturuyor.

MICH GERBER, elektrik kontrbas
GERT STÄUBLE, davul
FREDRIK GILLE, perküsyon
JOY FREMPONG, vokal

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT