Michael Jackson - The Tribute To Th

Tarihler: 11 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 11 Temmuz 2018 Çarşamba 19 Temmuz 2018 21:45

Yer: Expo 2016 Antalya Büyük Amfi Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - Tam : 120.00 TL - Çocuk (6-12 Yaş) : 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2018 ~ Tem 11, 2018
Expo Antalya haftada 3 şova ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

"Las Vegas'tan muhteşem bir gösteri, 6 hafta boyunca Türkiye'ye geliyor. Etkileyici koreografiler, ayrıntılı kostümler ve multimedya şov efektleri gösteriyi eşsiz bir deneyim haline getiriyor. 

Konser tadındaki Show'u ABD'li William Hall sahnelendirmektedir. William Hall, Michael Jackson'a şaşırtıcı bir şekilde benzemekle kalmıyor, dansı ve sesi-vokalleri olağanüstü derecede otantik benziyor. Hem canlı canlı şarkıları seslendiriyor, hem orkestra eşliğinde sahne alıyor ve dans ekibi ile dünyanın en büyük sanatçılarından olan Michael Jackson'ı da bir yandan ölümsüzleştiriyor.

Eğer King Of Pop'u  turnelerinde sahnede görme fırsatınız olmadıysa, bu konseri kaçırmamalısınız!

Eğer daha önce izlediyseniz de o heyecanı tekrar yaşamanız için muhteşem bir fırsatınız var.

İddaalıyız! 

Unutulmaz bir canlı gösteri sizi bekliyor."

- 0-6 Yaş arası çocuklar ebeveynlerinin yanında ücretsizdir.- 6-12 Yaş arası çocuklar ebeveynlerinin yanında indirimli olup, etkinlik mekanı girişinde yararlanılan indirimi belgeleyen resmi ve geçerli bir kimlik ibraz etmek zorunludur.  Resmi ve geçerli bir kimlik ibraz edilememesi halinde aradaki fark kapı girişinde organizasyon firması tarafından nakit olarak tahsil edilecektir.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Bilet fiyatına Expo 2016 alanı girişi dahildir.- Bilet fiyatına transfer dahil değildir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek koşulu ile etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek-içecek alınmayacaktır.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- PDF Bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız !- Satın alınan biletlerin iadesi veya değişikliği mümkün değildir. Kayıp ve çalıntı biletler için yeniden basım yapılmayacaktır.- Expo Antalya alanına ücretsiz giriş hakkı bilete dahildir. Tüm girişler yalnızca Expo Antalya Kuzey kapısından yapılmaktadır. Etkinlik öncesinde Kuzey kapı gişelerinde biletinizi ibraz ederek geçiş biletinizi almanız zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT