Michael Schiefel Quartet

Michael Schiefel Quartet

Tarihler: 18 Ocak 2018 Perşembe ~ 18 Ocak 2018 Perşembe 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 40 TL, Öğrenci: 25 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2018 ~ Oca 18, 2018

Michael Schiefel 1990’lardan itibaren gerçekleştirdiği ve albüm olarak kaydettiği solo ve grup projeleri ile Almanya ve bir çok farklı ülkede hayranlar kazanmıştır.

Günümüze kadar Michael üç adet solo albüm yayınlamıştır. İlk çalışması olan “Invisible Loop” (1997) o yılların en çok ümit vadeden albümlerinden birisi olarak nitelenmiş, ikinci ve daha içe dönük bir çalışması olan “I Don’t Belong” (2001) ise benzer kritik övgülerle karşılanmıştır. Michael’in son solo çalışması “Dont Touch My Animals” 2006 yılında yayınlanmıştır, ve albümde büyük kentlerde ve kıtalar arasında yaşanan yaşamlara ve aşklara dair şarkılar yer almaktadır.

Michael tüm solo projelerinde kendi özgün virtüoz sesini değişik loop makineleri ve çeşitli elektronik aygıtlarla birleştiren çalışmalar yapmaktadır. Orjinal beste ve şarkı sözleriyle birlikte, insan sesi ve elektronik ortamların bu dinamik karışımı, tutku neşe ve yabancılaşma gibi duyguları ifade etmek için çarpıcı olanaklar sunmaktadır.

Solo çalışmalarının yanı sıra Michael bir çok değişik müzisyenle birlikte son derece çeşitli projelerde yer almaktadır. Fakat hangi müzik türünde şarkı söylese de — ister JazzIndeed ile birlikte funk ve pop, yada klasik müzik esinli bir big band olan Thaerichen’s Tentett, David Friedman ile modern caz, yada Batoru adlı Alman-Bulgar beşlisi ile Balkan ritimleri — Michael’in çok yönlü sesi hem dinleyici hem de eleştirmenlerden yüksek övgüler almaktadır.

2001 senesinde Michael Schiefel caz vokal profesörü olarak Weimar’daki Franz Liszt Conservatory öğretim kadrosuna katılmıştır, ve bu sayede Almanya’daki en genç müzik profesörü olmuştur. Michael Schiefel Avrupa’nın bir çok yerinde çeşitli festivalerde sahne almış ve master class’lar vermiştir. Aynı zamanda Goethe Institute’ün konuk sanatçısı olarak ABD, Afrika ve Asya’da performanslar sergilemiştir.

Michael Schiefel (vo, electronics),
Kaan Bıyıkoğlu (p, org),
Matthew Hall (b),
Ekin Cengizkan (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT