Minas Ceylin

Tarihler: 11 Şubat 2020 Salı ~ 11 Şubat 2020 Salı 11 Şubat 2020 21:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2020 ~ Şub 11, 2020
Minas Ceylin, ilk albümü "Kaybolursam Şarkı Söyle"nin lansman konserini 11 Şubat'ta F Performance Hall Beşiktaş'ta gerçekleştirecek.

2018 ve 2019 yılında yayınladığı teklilerle müzikseverlerle buluşan Minas Ceylin, bir süredir beklenen ilk albümü ‘’Kaybolursam Şarkı Söyle’’yi yayınladı.

2017 yazında köklerini aramak için yolculuğa çıkarak Orta Anadolu’yu, Doğu Anadolu’yu, Azerbaycan’ı, İran’ı ve Ermenistan’ı gezen müzisyen, albümdeki tüm şarkıları bu yolculuk sırasında farklı şehirlerde ve farklı coğrafyalarda yazarak döndü.Otobiyografik bir albüm olma özelliğini taşıyan albüm, Minas’ın Ankara’da doğumundan başlayarak şu ana kadar hayatına dokunan insanları, yolları ve hikayeleri konu alıyor.

Albüm, bir ocak gününde Ankara’da doğan Minas’ın dünyaya gelişiyle açılıyor ve kendi içinde bölümlere ayrılarak dinleyiciyi bir hikayeye ortak ediyor. Sadece etkilendiği ve kendisinde emeği olan insanların olduğu albümde, müzikal yolculuğunda kendisine çok destek veren Burcu Tatlıses ve Mahmut Çınar ile birlikte söylediği iki şarkı yer almakta. Çocukluğundan itibaren Nazan Öncel’in müziğinden de etkilenen Minas’ın albümün ilk şarkısında Nazan Öncel’e gönderme yaparak yazdığı ‘’Ne Güzel’’ şarkısı yer almakta.

Köklerinde olan her şeyi kazan… Cinsel kimliğiyle, etnik kimliğiyle, yüzleşen bu otobiyografik albümde Türkçe sözler, Ermenice konuşmalar ve Kürtçe yakarışlar bulacaksınız…

Albüm adını, Minas’ın uzun yıllardır hayranlıkla dinlediği mor ve ötesi'nin ‘’Çocuklar ve Hayvanlar’’ şarkısında geçen bir sözden almakta…

Minas’ın Notu:
‘’Kaybolursam Şarkı Söyle otobiyografik bir albüm… Doğduğum günden bugüne ne yaşadımsa teker teker yüzleştim, hepsini öpüp kokladım; kabullendim ve yazdım. Çırılçıplağım ama çok güçlüyüm!
Kendimi kazdım, en derinimden aşk çıktı.
Bu yüzden bu albüm, yaşanmış ve yaşanacak tüm aşklara adanmıştır…
Benim kadar kusurlu, benim kadar evrensel boyutta bakan, benim kadar kapsayıcı, benim kadar arızalı ve ayarsız, benim kadar iyi niyetli olmak için uğraşan bu albümü sevmenizi dilerim…’’

Konuk Sanatçılar:
Burcu Tatlıses
Mahmut Çınar
Esin İris ve Feraner
Deprem Gürdal

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma saklıdır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT