Mine - Emir Ersoy

Tarihler: 06 Kasım 2010 Cumartesi ~ 06 Kasım 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Alt.

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Alt.

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Acara Sok. No:5/B Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67-68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2010 ~ Kas 6, 2010

90`lı yıllarda Ajlan - Mine ikilisiyle hayatımıza giren Mine, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Benim Günüm isimli maxi single`ını Mess Production etiketiyle Mart ayında yayınlanıyor. Albüm yapmadığı dönemlerde ağırlıklı olarak sahnede Latin ve caz müziği icra eden Mine, bu çalışmasında ise günümüzün soundunu yansıtan yepyeni şarkılar hazırladı. Son dönemin en iyi elektro-pop çalışması olan projede tüm parçaların sözleri ve besteleri Mine`ye ait.

Genco Arı`nın müzik direktörlüğünü yaptığı, Aydın Tüfekçi, DJ U.F.U.K., Mustafa Özşamlı, Gökhan Sürer, Feryin Kaya, Burak Irmak ve Kaze`den oluşan geniş bir aranjör kadrosuna sahip olan BENiM GÜNÜM`de, dans müziği temaları taşıyan, elektro-pop türünde, enerjik soundlu 4 şarkı ile birlikte sözü ve müziği yine Mine`ye ait olan Madonna adlı İngilizce bir de bonus track bulunuyor. Mine bu şarkıda son dönem dans müziğinin en başarılı erkek vokali Bedük ile düet yapıyor. Mine, albümün ilk video klibini Benim Günüm isimli parçasına çekti. Klibin çekimleri, Kastamonu nun Araç ilçesinde yüksek ve karlı yaylalarda zorlu hava koşulları sebebiyle 3 günde ancak tamamlanabildi. Mine artık dinamik sahne showuyla izleyenlerini büyülemeye hazırlanıyor.

Emir Ersoy, bir zamanların kalipso kralı Metin Ersoy’un oğlu. Küçük yaşlardan beri latin müziği ve latin müzisyenlerle büyüyen Ersoy Kübalı müzisyenlerden oluşan ilk grubunu 1998 de “Mojito” adıyla kurdu. Kübalı müzisyenlerin bir kısmının isminin ülkelerine dönmesiyle 2000 yılında grup dağıldı. 2001 yılında ise Jozi Levi ile birlikte ”Cuban-ist” ve hemen arkasından 10 kişilik büyük bir salsa grubu olan “Projecto Cubano”yu kurdu. 2003 yılında Küba’dan gelen “Caliente” adlı grupla Türkiye’nin çeşitli yerlerinde konserler verdi. Xiomara Contrera ile bir çalıştı. 2008 yılının sonlarında kaydettiği albümü geçtiğimiz nisan ayında ”Cuban Portrait” adını taşıyan latin-caz albümü piyasaya çıktı. 8 parçadan oluşan albümdeki tüm besteler Emir Ersoy’a ait.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Bilet fiyatına 1 yerli içki dahildir. Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT