Minor Empire

Tarihler: 11 Ekim 2018 Perşembe ~ 11 Ekim 2018 Perşembe 11 Ekim 2018 22:00

Yer: SPR Pub

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2018 ~ Eki 11, 2018
Kanada Folk Müzik Ödülleri'nde ve Kanada Bağımsız Müzik Ödülleri'nde “En İyi Dünya Grubu” ünvanlarını alan Minor Empire, Türkiye konserleriyle müzikseverlerle buluşuyor.

Geçtiğimiz ay son albümleri 'Uprooted'ı yayımlayan, ABD’de Bağımsız Müzik Ödülleri’ne (IMA : Independent Music Awards) “Dünya Albümü” ve “Dünya Müziği Yapımcısı” kategorilerinde aday gösterilen Minor Empire, yeni albüm turnesiyle Türkiye'deki sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kariyerlerine başladıkları 2011 yılından bu yana, yarattıkları benzersiz tını ve popülerizme ödün vermeyen tarzları ile dünya çapındaki müzik eleştirmenlerinin ve dinleyicilerinin övgü ve beğenilerini toplamış olan Minor Empire, yapımcı/gitarist/besteci Ozan Boz ve vokalist/besteci Özgü Özman’in ikinci ülkeleri Kanada’da hayata geçirdikleri bir proje. Amerika ve Kanada’nın en gözde konser salonlarında ve festivallerinde müzikseverleri büyülemiş, albümleri dünyanın dört bir yanında radyo listelerine girmiş, kendilerine ait oluşturdukları marka ile müzikte evrenselliği ve uluslararası kaliteyi yakalamış bir grup.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizatör firma, mekan için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT