Mirkelam

Tarihler: 31 Mart 2017 Cuma ~ 31 Mart 2017 Cuma 31 Mart 2017 22:00

Yer: The Ritz-Carlton Istanbul

Ücret: Ayakta - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2017 ~ Mar 31, 2017
90’lardan bugüne akıllardan çıkmayan hitleriyle Mirkelam, The Ritz-Carlton, İstanbul’da Bleu Lounge sahnesinde ‘Unutulmaz’ bir gece!

1995 yılında kendi adıyla yayınladığı ilk albümüyle büyük bir çıkış  yapan ve özellikle ‘Her Gece’ şarkısıyla bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mirkelam, eşsiz boğaz manzarası ve tüm hava koşullarına uygun muhteşem terası ile The Ritz- Carlton, İstanbul, Bleu Lounge’da müzikseverlere nostalji ve heyecan dolu bir gece yaşatacak!
Altıncı solo albümü “Denizin Arka Yüzü”nde, sözü ve müziği kendisine ait 10 yeni şarkıya yer veren Mirkelam; alaturka, elektronik müzik tınılarını beceriyle kullanma yeteneğinin  yanı sıra, alışılmış kalıpların dışına çıkan, ironik bir sokak konuşması havası içeren ve ilginç uyaklarla birbirine bağlanan sözleriyle, müzik dünyasının usta isimleri arasında yer almayı başardı. 

‘Her gece’,  ‘Tavla’, ‘Unutulmaz’  gibi ikonik parçalarıyla 90’lara damga vuran Mirkelam, geceye özel bir repertuvar hazırlayarak, yeni parçalarının yanı sıra unutulmayan hitleri ile Bleu Lounge sahnesinde dinleyicilerle ile buluşacak. Konser, 31 Mart 2017 Cuma günü The Ritz-Carlton, İstanbul’un muhteşem terasıyla dinleyicilere keyifli bir gece vaat eden Bleu Lounge sahnesinde gerçekleşecek. 

The Ritz-Carlton, İstanbul, keyifli şarkılarıyla Mirkelam’a eşlik etmek isteyen müzikseverleri açık havada kendine özgü kokteylleri ve Türk mutfağından esinlenen menüsüyle Bleu Lounge’a davet ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Biletini Biletix'den alan müşterilerden otopark ücreti alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT