Misha Dacic

Tarihler: 30 Kasım 2010 Salı ~ 30 Kasım 2010 Salı - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat Merkezi

Ücret: Tam:20 TL - Öğrenci: 10 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Akbank Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu-İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2010 ~ Kas 30, 2010
PİYANO GÜNLERİ KONSER
Misha Dacic: Piyano

30 KASIM 20:00
Otoriteler tarafından yeni kuşağın en iyi yeteneklerinden diye adından söz ettirem Misha Dacic 1978 yılında Yugoslavya`da dünyaya geldi Sanatçı bir aileden olan Dacic, ilk defa 11 yaşında iken yerel orkestra ile verdiği konserde dikkatleri üzerine çekti.

Misha Dacic: Piyano
Kısa bir süre sonra Novi Sad Üniversitesi`nde ders almaya başlayan Dacic, 1998 yılında Lazar Berman`ın daveti ile Italya Imola`daki prestijli piyano okuluna girdi ve beş yıl boyunca Berman ile çalıştı.

2003 yılında Martha Argerich Proje Festivali`nde sahne aldıktan sonra Amerika`da Miami 6. Uluslararası Piyano Festivali`nin Keşfedilenler konserlerinde sahneye çıktı. 2004`te hem Chicago`da hem de Michigan`daki Gilmore Piyano Festivali "Yükselen Yıldızlar" konserlerinde çalan Dacic, 2004-2005 yıllarında Cincinnati, New Jersey, New York ve Minnesota`da resitaller verdi.

Olağanüstü Sanatçılara Destek burs alan Dacic, Miami Universitesi`nden 2006 yılında mezun oldu. Halen lisansüstü çalışmalarına Florida Uluslararası Üniversitesi`nde devam eden Dacic`in 2007 yılı programında New York`da Steinway Hall`de bir resital, Miami Uluslararası Piyano Festivalinin 10. Yılı dolayısı ile Rachmaninoff Piyano Konçertoları konseri, ve Guatemala, Panama, Jamaika, İtalya ve İspanya`, Arjantin`de konserler verdi.

Almanya turnesi sırasında Saarbucken`de ve Leipzig`de, Mendelssohn`un evinde verdiği resitaller büyük övgü aldı.

Cacic, efsane kemancı Ida Haendel ile birlikte Avrupa, Japonya ve İsrail turnelerine çıktı. Pek çok canlı performansını içeren "Misha Dacic Resitalde" başlıklı DVD Video Artists International firması tarafından kısa süre önce yayınlandı.

Cacic, Liszt`in 200.Doğum Yıldönümü nedeniyle resitaller vermek üzere Miami Uluslararası Piyano Festivali`nden, Amerika ve Avrupa`daki pek çok konser salonundan davet almıştır.

Program: F.Liszt , R.Schumann

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT