Mitch & Mitch Fenomeni, Parklarda Caz’a Geliyor

Tarihler: 05 Temmuz 2014 Cumartesi ~ 05 Temmuz 2014 Cumartesi 18:00

Yer: Nişantaşı Sanat Parkı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2014 ~ Tem 5, 2014
Mitch & Mitch Fenomeni, Parklarda Caz’a Geliyor

Festival kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek “Parklarda Caz” etkinliği ileİstanbullular, 5 Temmuz Cumartesi 18.00’den itibaren Nişantaşı Sanat Parkı ve çevresinde açık havada caz keyfi yaşayacaklar. Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinlikte, 9 kişilik Polonyalı topluluk Mitch & Mitch with their Incredible Combo ( Mitch & Mitch ve Olağanüstü Caz Topluluğu) sahnede olacak. 2002 senesinde kurulan topluluk, grup üyelerinin kendilerine taktıkları, Serious Mitch, Reverend James Boned Mitch, Mad Mitch, Mitch The Kid gibi ilginç lakaplarla da dikkat çekiyor. Grup, Amerikan folk ve batı etkisindeki tarzlarını İtalyan şarkıları, Japon türküleri, porno film müzikleri, samba ve mambo ile harmanlıyor.

Polonya ve Türkiye diplomatik ilişkilerinin 600. Yıldönümü” nedeniyle tüm sene boyunca gerçekleşecek etkinlikleri görmek için http://turkiye.culture.pl/tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT