Mixmag Turkey Pres. Andrea Oliva

Tarihler: 21 Şubat 2019 Perşembe ~ 21 Şubat 2019 Perşembe 21 Şubat 2019 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: 2. Dönem İndirimli Mixmag Meet & Greet (VIP) - 225.00 TL 1. Dönem İndirimli Mixmag Meet & Greet (VIP) - Tükendi - 195.00 TL - Tükendi 2. Dönem İndirimli Mixmag Experience (VIP) - 135.50 TL 1. Dönem İndirimli Mixmag Experience (VIP) - 112.00 TL- Tükendi 2. Dönem İndirimli Normal Bilet - 67.50 TL 1. Dönem İndirimli Normal Bilet - 56.50 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2019 ~ Şub 21, 2019
Mixmag Türkiye etkinlik serisi 21 Şubat’ta Elrow ve ANTS gibi Ibiza’nın en popüler konsept partilerinin uzun soluklu resident DJ’i Andrea Oliva ile devam ediyor.

Doğduğu İsviçre’de Terminus ve Pravda gibi kulüplerdeki performanslarıyla ününü ilk önce Avrupa’ya daha sonrasında ise Ibiza’ya taşıyan Oliva,2004’ten itibaren kendine has stiliyle underground partilerin vazgeçilmeyen isimlerinden biri haline geldi. 2013’te Ushuaia’nın prömiyer parti konseptlerinden olan Ibiza’daki ANTS’ın bugün Miami’den Dubai’ye, Meksika’dan Arjantin’e ve Hırvatistan’dan İngiltere’ye kadar ulaşmasında en büyük rolü üstlenen isim, Berghain’dan Coachella’ya oradan Tomorrowland’e uzanan yolculuğunda dünyanın her noktasında müziğini kitlelere ulaştırmayı başarabildi.

Geçtiğimiz yıllarda Mixmag’in ünlü serisi ’’The Lab’’in de özel konuklarından biri olan Andrea Oliva, Mixmag Türkiye etkinlik serisi kapsamında 21 Şubat’ta Zorlu PSM Studio’da müzikseverler ile buluşacak.

- Organizasyon firması etkinlik programı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon firması, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.-Katılımcılar etkinlikte yapılacak olan görüntü ve ses kayıtları sırasında ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanmasına izin verdiğini kabul eder.- Mixmag VIP Experience, balkon görüşü ile sahneye en iyi açıdan bakıp, kendine ait bir bara sahiptir. - Meet & Greet bileti sanatçı ile tanışmanın yanı sıra, Mixmag VIP Experience’ın tüm ayrıcalıklarına sahiptir. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT